Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Ventur@ #31595 üzenetére
Tessek, itt van ket banan, ez majd helyrerak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Mert nyilvan mindenhol 250-300 a Monster, meg 150 a Hell.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #31608 üzenetére
BP-en meglepően sok helyen igen /Tudom anyukámat
-
Bjørgersson
félisten
Ok, Budapest engem nem erdekel, Debrecen mar inkabb.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31610 üzenetére
Privátban amit múltkor írtam, akció nélkül alapáron 139 Ft, szóval neked is az anyukádat, mert itt 180 alatt nem kapok, csak ha akciókor elmegyek Tacskóba.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #31611 üzenetére
Biztos nekem irtad? Nem latok toled uzenetet a privatok kozott.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31613 üzenetére
Itt írtam és Privát a bolt neve. Keresőbe dobd be, hogy privát remélem kidobja.
-
rsanyi18
tag
Mindenki nyugodjon le a p*csába. Lesz majd akciósan 250ft is a nagy Hell
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #31616 üzenetére
Ja, baszod, azt hittem privat uzenetre gondolsz.
Latom mar, Vamospercsi ut, az sajnos nagyon kiesik nekem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #31618 üzenetére
Hopp, most látom, hogy a Hellt nem is írtam bele. Ja, 139 Ft / db, durván jó ár...
-
laki40
csendes tag
A Sparban ismét akciós a watt 99FT .. majdnem lemaradtam
A hell multivitamosnál nem mindegyiknek van leragasztva a kódja én pl. egy CBA-ból vettem hoztak 3 kartonnal
-
törölt tag
Akkor itt ez is 400Ft lesz nálunk mint a Monster. Ha egyáltalán ideér. Bár mondjuk 400 azért nem, 350-re fogják kalkulálni szerintem. Azért venni fogom ha elér ide, olcsóbb mint a két kicsi.
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #31623 üzenetére
Aha,nyár végén ősszel az egyik helyi pékség 275 adta a monstert.Mostmár 300 adják,szemetek
-
izzsi
csendes tag
A tatabányai Eurofamilyből máma hoztak nekem új wattot 350Ft/3db áron. Máshol van meg 180-ért adják
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
-
vwpolopg
őstag
Vettem tegnap RB lime-ot, lejárat -1 nap, 50% kedvezmény, 219,-. Ment volna a lefolyóba, olyan ocsmány utóíze volt, kollégám megitta, hogy ne pazaroljam a pénzt, neki ízlett
Szintén tegnap, új bomba, 1x megittam, többet köszönöm nem, főleg nem a pofátlan 199,- forintos áron...
Ma meg egy Monster orig ugrott a kosárba a spar 299,-es ára miatt
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem tudom ki irta, hogy fogkrem izu a mojitos X Act, de teljesen egyetertek, az utoizevel nincs baj, de az a rossz iz, amit kortyolasnal erzek, huuu
-
rbalint88
addikt
válasz DJ. Ru$y #31628 üzenetére
Tegnap voltunk lidliben, a pozitív mojito-s és áfonyás tapasztalat után merész voltam és vettem egy light-ot is. Most kortyolgatom. Lehet, hogy nagyon reggel van még és ennyire kell a koffein, de egyelőre teljesen vállalhatónak tűnik, nincs semmi förmedvény utóíze, mint általában a műcukrosoknak.
Mojito-snak meg könnyen lehet fogkrémes utóíze a menta miatt. -
vwpolopg
őstag
Nagytétény, angeli utca buszmegálló kisbolt, rippert kivéve összes Monster 189!!!!!!!! Nem szavidős, 2016-17ig jók. Hajrá
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rbalint88 #31629 üzenetére
Nem tudom, nekem pont az utóízével nem volt bajom, de ahogy belekortyolok, olyan, mintha simán mentolt vennék a számba, és nem Mojito íze van, viszont a Mojito Bombával nem volt bajom... Light, teljesen vállalható... Reggel nem célszerű inni, mert cukor is kell a szervezetnek, ebben meg édesítőn kívül nem sok minden van.
-
törölt tag
Néztétek mennyi baromság összejött annál a cikknél amit linkeltetek? Tehát mint várható volt továbbra is ugyanannyi a mocskolódók száma, sőt még több mert erre még jobban ráugrottak. Amúgy szerintem ez is volt a cikk lényege, kattintásgenerálás, mert a sima káros az edrink típusú cikkek már senkit se érdekeltek, ez meg most igen, meg majd jön a többi rákontrázó amire szintén lehet kattintgatni stb.
Aztán persze erősen kérdéses az egész cikk valódisága sok szempontból, mindegy mi itt tudjuk jól hogy mi a valóság kb meg mi nem. -
szekra
Topikgazda
válasz callmeakos #31623 üzenetére
Igen. De nyilvan nem sparra meg coopra gondolok. Jo helyen kell venni.
-
x_o_n
veterán
Nem tudom ide illik e,Otthon kaphatóak már ezek a sör+energiaital féle keverékek?vagy nem is tudom minek nevezzem,van belöle alkoholos és alkohol mentes,kostolásra nem birtam rávenni magam
-
DJ. Ru$y
félisten
Ilyesmire gondolsz?
Jó pár éve volt a Hellnek egy próbálkozása Energy + Vodka és Energy + Whisky, rövid lefolyású dolog volt. Most nincs itthon egyelőre ilyesmi, ha jól tudom. [Érdekes, hogy a sima energiaitalra pedig ráírják, hogy alkohollal nem ajánlott a fogyasztása]
-
gyarmatinic
tag
Nyíregyházán merre lehet új Bombát kapni?
Az epres Wattra sikerült lecsapni (pont az utolsó 2 doboz volt )Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
rsanyi18
tag
Venni akartam Sparban Monstert de nincs se sima se Assasult... Jól elkapkodták, pedig tegnap még nagyon sok volt a polcon és a hűtöben. Vettem egy A.Z. Monstert
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Laraxior
titán
válasz rbalint88 #31648 üzenetére
Jajamm
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.