Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomka10
csendes tag
Sziasztok. Ne haragudjatok, de eléggé kezdő vagyok a fórumozásban, és emiatt fordulok hozzátok!!!
Nekem is meg van a XIII nevű játék, és nekem nagyon nagyon bejön. A gépemmel semmi gond sincs, mert simán fut rajta és nem akad. Nem eredeti a cd hanem egy torrent oldalról szedtem le aki kérésre töltötték fel.
A következő a gondom: Elindul a játék, megcsináltam a cracket, fent van a direktx is, és a játékkal addig jutok el, amikor a csajjal aki zöld ruhában van, kell eljutni a helikopterig, ami onnan visz ugye a havas pályára. Kiírja: hogy küldetés teljesítve, és elkezdődik a videó, hogy meg a helikopter a havas pályára ez le is megy, és utána jön, hogy: tap, tap, tap, elkezdi betölteni, és kilép a játékból egy olyan kis üzenettel, hogy:
General protection fault!
History: BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine:
rowse <- ServerTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoopEnnyi. Ezek után kiírja, hogy valamilyen memória címkére hivatkozva nem teljesíthető, és kilép!!!!

Nekem marhára bejön ez a játék, és szeretném végig vinni de nem tudom sajnos. Ha valakinek megvan rendesen az kérem írjon az e-mail címemre, és hogy honnan tudnám letölteni, vagy hogy ezzel a hiba üzenettel mi a teendő????!!!
E-mail címem: tom17@freemail.hu
Előre is köszönöm annak aki segít!!!
Hali.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Motoros topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rowse <- ServerTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop