Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
figaro7600 #130 üzenetére
Sajnálom!
Ez a mikrós módszer ravasz trükk! -
Fulár
senior tag
válasz
figaro7600 #116 üzenetére
Ez elég fura.Konkrétan nyelv választâsi lehetővet és nem is talâlok sem az órában sem pedig az appban.Az óra magyar nyelvi tâmogatâsa egy frissítéssel érkezett meg.Talân érdemes lenne mi dent a nulláról kezdeni.Levâlasztani az órát az appról.A vekkeren csinálni egy Resetet majd újra hozzâ adni az apphoz.Az óra ugye"Global"verzió?
-
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #81 üzenetére
Tegnap este felraktam az új Mi Fitness alkalmazást, de kiderült, hogy félig kínai így ment vissza a Google Play Áruházban lévő.
Bekapcsolod a bluetoothot a telefonon, felrakod az alkalmazást, elfogadod a Mi Fitness felhasznális feltételeit, utána megadod a programnak, hogy megkeresse a közelben lévő eszközöket, kiválasztod a magyar nyelvet, régiót? az utóbbiban nem vagyok biztos és magyar lesz a karkötő.
-
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #83 üzenetére
Emlekem szerint amikor kivettem a dobozbol, bekapcsoltam, elkezdtem a telefonnal oszzehozni, mar magyar volt.
Nekem a telefonom is magyar regios, magyar nyelvu. -
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #81 üzenetére
Mi az a Médiás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem minden évben lesz tényleg ügyesebb a Xiaomi karperece, de a mostani generációnál érezhető a fejlődés.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Samsung Galaxy Watch4
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest