Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rushyk
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Most nem azt kell elképzelni, hogy rossz a hangminősége a 3S-nek! Csak nekem a 2S-hez képest

-
Rushyk
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én 2 napig használtam a 3S-t, de nem győzött meg. Úgyhogy inkább beszereltettem a 2S-t.
Valamit biztos mahináltak vele, mert számomra más hangminőséget produkál az előzőhöz képest.
-
Rushyk
tag
Nekem is megjött a 3S, hát hangminőség tényleg elmarad a 2S- től(szerintem), úgyhogy marad az előző gen.

Nekem se volt jó az aljzatba a 2S (ezért lett rendelve a 3S), de direktbe kötöttük, és eldugtuk a kézifék alá

-
Rushyk
tag
106.7 v. 98.7.
Ez a kettő nekem eddig Bp-en és vidéken is jó volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest