Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
Nekem szerencsére nem volt semmi problémám a 2.6.5-el.
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Úgy látom, hogy én még mindig a ritka kivételt erősítem, hogy jól működik a kihangosítás

Nekem a váltó felett van egy picivel a szivargyujtó (itt látható). Igaz van, amikor elfelejtem kinyitni a penelt és akkor tényleg nem hallanak
-
r0by
addikt
Nálam viszont teljesen jól működik a kihangosítás. Pedig lent a váltónál a cucc. Ezért is mertem ajánlani a másik topicban.
-
r0by
addikt
válasz
Liberator24
üzenetére
Még a befőttes gumival is próbálkoztak páran

-
r0by
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem.
-
r0by
addikt
Frissült az androidos app, már csak bejelentkezés után működik..

3 mód közül lehet választani: twitter, facebook és mi account. Első kettőre nincs regem, utolsónál meg leáll az app. Gratulálok.. -
r0by
addikt
Én sosem veszem ki, bár nekem a gyújtás levételekor nincs feszültség alatt a szivargyújtó.
Ráadásul a konzolt, ahol a szivargyújtó van be bírom úgy csukni, hogy nem akad be a kütyü. -
r0by
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Opeléknél kicsit tágabb a csatlakozó, mint más autóknál, nem?
Kollégám H Astrájában működik a cucc, de mivel tágasabb, ezért a befőttesgumi körétekerős módszer itt működhet. Tippre a G-nél is hasonló lehet a helyzet. -
r0by
addikt
Rendelénék én is egy ilyen kütyüt. Ahogy olvastam a korábbi hozzászolásokat, és néztem a csatlakozót, elvileg jó a T25-ös Avensishez. Valaki esetleg használja ilyen autóban?
A leállított autónál mit csinál? Folyamatosan feszültség alatt van? Tehát mindig ki kell húzgálni?
Még egy kérdés: ha a teló már csatlakozik bluetooth-on egy okosórához (Gear 2, hívás hangját használja), akkor mi történik? Összevesznek, vagy tud egymás mellett működni a kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Eladó telefon töltők vezetékes, vezeték nélküli!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi