Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika75
tag
válasz
-=MrLF=- #344 üzenetére
Üdv!
Vedd az olcsóbbat!
Víztartályt úgysem veszel hozzá mert drága amit meg adnak a portartály mellé az 2 in 1 és tökéletesen megfelel a célnak, nálunk 70m2-t töröl fel médium beállítással úgy, hogy még marad a tartályban víz ezért én sem vettem külön csak víztartályt.
Nem fontos a nagyobb akksi mivel ha lemerülne visszamegy tölteni és folytatja ahol abbahagyta.
Lidar szenzor pontosabb térképet készít de ha nincs az sem baj. Szívóerőben nincs nagy különbség és úgyis mediumon fogod üzemeltetni, mivel fullon elég hangos és zavaró. Amúgy is a forgókefe végzi a munka nagyját.
Ezek tényleg csak feltörölnek és nem felmosnak ami arra jó, hogy az esetleges finom port megkössék. A lecsepegett dolgokat amik esetleg odaszáradtak nem szedik fel. Ha van fekete szőnyeg azt kikerüli, mert a leesés érzékelő működésbe lép. A szőnyegen is felmos, nincs szőnyegérzékelő. Amelyikben van az nem ez az árkategória.
Kábeleket összeszedi a rongyszőnyeggel együtt szóval érdemes egy kicsit összepakolni mielőtt működésbe hozod,de egy idő után kitapasztalja az ember mit tud és mit nem?
Amúgy tökéletesen teszi a dolgát. -
Tomika75
tag
válasz
FIREBLADE78 #334 üzenetére
Igen, nálunk is átmegy a sötétebb szőnyegen, de itt szerintem a küszöb átmászása és a sötét szőnyeg összeadódik és ezért érzékeli úgy mintha leesne legalábbis a mozgásából ítélve. Nekünk anno bemászott a szekrénybe is és amit tudott feltekert szóval a küszöb ha nem magasabb 20 milliméternél nem akadály csak időt kell hagyni neki és átküzdi magát rajta.
kmisi99: Szívesen! -
Tomika75
tag
Üdv!
Van pár éve egy Vacum Mop Pro-nk és azt vettem észre egy ideje, hogy nem jön belőle a víz feltörlésnél. Nem is hallom a szivattyú hangját elinduláskor sem ahogy az szokott lenni. Kölcsön kértem egy másik víztartályt hátha azzal van a gond,de azzal sem csinálja.
Végső esetben viszem szervizbe mivel nem nagyon bízom bennük és nincs kedvem, hogy hülyének nézzenek és lehúzzanak. Esetleg tud valaki megbízható szervizt ajánlani ha itt nem lesz megoldása a problémának?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Egy óra, két rendszer
- Szemüveges topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hardcore café
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.