Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nálatok nincs gond ha remote kontroll módba közlekedtek a géppel? Kb december óta nehezen reagál az irányítás gombokra és nem lehet finoman közlekedni vele, mert nem lehet telefonon kicsiket forgatni. Wifi kapcsolattal nincs gond és a nettel se. Roborock S5.
-
ptei5934
friss újonc
Sziasztok!
Kérném segítségeteket jól működő robotrock s55 az utolsóalkalmazás frissítés után nem kommunikál a telefonommal a család tobbi tagja akikkel megvan osztva velük igen, nálam az alábbi képernyő jelenik meg.[kép]
-
Üdv. S50 megmakkant. Egyik nap ment másik már nem. A hiba: első körben a lézer fejben lévő mikrokapcsoló le volt nyomva úgy húztam fel (azaz a burát amiben forog), az már jó magától feljön. De a lézer fej nem forog. El el indul de megáll. Hiba kód nincs, felpörög a motor, de le is áll alap sebességre, majd újra próbálkozik és ez megy. Típus hiba vagy ötlet? Bontom jobbat nem tudok.
És más a hangja valami erőlködik, sztem a fejet hajtó motor.
Megcsinálom nem erről van szó de típus hiba lehet vagy fejen verte valaki csak senki nem vállalja. -
szala61
friss újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem Roborock S6-al kapcsolatban. A Cleaning history-ban nem az aktuális, hanem 7 órával korábbi takarítási idő jelenik meg (valószínűleg Kínai). Át lehet ezt állítani valahogy? Előre is köszönöm a válaszokat...
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Davebowman #189 üzenetére
Most nem tudom kipróbálni, de amit írsz az a Clean lehet talán, mert a Go teljes újratérképezés, ahogy én tudom, a Zoned cleanup meg amiket alakítasz zónákat takarítja.
-
-
S50-hez tud valaki eredeti hepa linket? Egy pár fajtát próbáltam már, de mind olyan aminek belül van egy nagyon vékony kis lyukú szúnyogháló szerű. Amivel az a baj, hogy a por mögé megy, hiába akarom kitakarítani, ki kell kb dobni. De aki rendelt már ilyet az ismeri.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
instantwater #185 üzenetére
Köszi! Igen azóta rájöttem, hogy eddig a teljes takarításra küldtem el mindig, az meg teljesen új térképet készít
-
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Friss tulajként kérdezem hogyan tudom elmenteni a térképet, amit elkészít a takarítás során? Ha újra takarít, akkor előröl kezdi a feltérképezést. Eddig próbáltam megtalálni neten a választ, de sajna semmi =/
Köszi!
-
gorbep
senior tag
válasz
motogprossy #181 üzenetére
ez egy reflexiós szenzor... akkor működik ha a leragasztással is eljut a fény az adótól a mellette lévő vevőig... Fehér szigszallag? vagy nyomtatnak rá 3D kupakot, ami takar, de visszaveri a fényt a vevőbe.
-
motogprossy
csendes tag
válasz
tomigonzo #180 üzenetére
Sziasztok. Nekem is probléma a cliff sensor, nem megy fel a szőnyeg sötét részeire, csak szenved. Próbáltam leragasztani már mindennel, de mindig error-t ír, el sem indul. Az S50 van, második szériás változat. Van valakinek tapasztalata hogy mivel, milyen módon takarjam le a szenzorokat?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
tomigonzo #174 üzenetére
Ragaszd le a leesésszenzorokat az alján leukoplasttal, vagy 3D nyomtatóval készíts oda kupakokat.
-
tomigonzo
aktív tag
felkerult egy fekete szinu aluminium burkolatvalto a nappali es az eloszoba valasztovonalara, Klarika igy nem nem hajlando kimenni az eloszobaba takaritani, otlet valakinel hogyan tudnam ravenni?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Ilyet vett már valaki?
Elvileg az új robot már ilyennel lesz szerelve, én a Roborock S50-be tennék ilyet, mert hosszú szőrű kutya+asszony mellett állandó kínlódás a feltekeredett szőrzet lebogozása.
Ha valakinek már bevált, és nem gagyi ez a megoldás, akkor már csak az érdekel, hogy ki látott ilyet legolcsóbban? $20.5 kicsit soknak tűnik érte. -
csabi94
őstag
Sziasztok!
Csak az első néhány hozzászólást olvastam el, de máris azt láttam, hogy igen, nekem is gondom lesz a régióval. 2 kamerám van, melyekkel figyeljük a kutyát, ha nem vagyunk itthon. Ezek csak kínai régióval működnek (Smart Kettle-nél jöttem rá, mert az meg EU-s). A kiszemelt porszívóm Roborock s50. Annyival vagyok jobb helyzetben mint közületek néhányan, hogy még nem vettem meg.
Mit tegyek? Honnan érdemes rendelni? Ha Kínából rendelek, akkor ha jól gondolom, jó lesz a régió, de brutális vám és áfa jöhet rá. Garanciális problémák esetén is kényelmetlenebb. Ez lenne a kiszemelt. Jó ár ez érte, vagy érdemes várni valamilyen leárazásra? Mit gondoltok?
Megoldás lehet, hogy egy EU-s régiós telefonról megosztani velem az eszközt? Párom konfigurálná, de én is látnám talán, hogy mit csinál, mikor, és el tudnám indítani. Vagy nem megy így?
Köszönettel,
Csabi. -
M.Krisztina
újonc
Sziasztok! Ki tudna nekem segíteni? Roborock s50 gép úton van, elvileg holnap hozza a futár, de ma felmerült bennem egy kérdés: Fekete csempe van az egész házban azon fog működni?
Köszönöm Krisztina -
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Tervezek vasarolni egy Xiaomi Roborock S50 (Mi Robot 2, Roborock S50, ahogy tetszik) robotporszivot. Ahhoz mar eleg videot megneztem rola, hogy tudjam, tuti meg fogom venni, de van egy megvalaszolatlannak tuno kerdes. Azt tudom hogy van benne szonyegfelismeres funkcio, ott nagyobb sebessegre kapcsol, de ekkor kikapcsolja e a felmosast, vagy osszetaknyolja a szonyeget? Mi a gyarkorlati tapasztalat? Erdemes inkabb a szonyeges szobakban levenni a felmosot? Koszi! -
james008bond
őstag
Sziasztok! Hétfő óta nekem is van "bejárónőm". Kérdésem lenne: adott a ház, szint eltolással. Végigtakarítja az egyik szintet, térkép ment. Ok. Másnap pl ezen programozottan végigmegy. Aztán másnap mondjuk másik szintet takarítja végig, de az előző térképre rakja kb az új részt. Namármost akkor ezek után pl programozottan hogyan tudok kijelölni neki részeket mondjuk az előző napi első szintből? Nem tudom érthető volt-e ez így leírva? Ja igen. A két szintet nem egymás felett kell érteni, hanem egymás ellett, a ház két részét 2 lépcső választja el egymástól.
-
noorbertt
őstag
Xiaomi Roborock Vacuum 2 Cleaner White.
Ez melyik lehet? Ez a piacon a legjobb jelenleg a Xiaomi között?
120ert jó ár? -
zsolt1225
aktív tag
Legutóbbi frissítés óta csak nekem nem csinálja meg az egész lakást sima takarításba?
Sehol nincs akadály, mégis 1,5 szobán kívül magától nem megy tovább hanem azt mondja kész van. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Melyik a legjobb Xiaomi porszívó ami jelenleg kapható?
Kezd meghalni a kb 4-5eves gépem így itt az idő a fejlesztésre. -
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Ha a teljesítmény maximumra van állítva, akkor jobban boldogul szőnyegen?
Én most vettem egy ilyen porszívót, arra nem emlékszem, hogy firmware frissítés előtt vagy után próbáltam szőnyegen, de nálam nem boldogult. A rövidszálún is szenvedett, 1 nm-en tökölt 20 percig, többször elakadt, a hosszabb szálúra fel sem ment, úgyhogy inkább felszedtem a szőnyegeket.
-
-
Cuccok
tag
Europai severről mainland china-ra migrálásra nincs még megoldás? Csak a porszívó miatt kell váltogatnom, és már nagyon zavaró...
-
bringasa
újonc
Mit csinálok rosszul, ha a Mi porszívót Európai szerveren lógva nem találja meg a Mi Home app?
(Google playből telepített Mi Home, Európai régió, itthon vásárolt porszívó, eszköz keresés előtt resetelem a porszívón a wifit, a telefon az itthoni wifin lóg)
A Mi Home-ban új eszköz hozzáadásánal csak "scanning for device" pörög és nem talál semmit. -
hevepapa
senior tag
Ezek szerint Global verziós S50-ed van. Ha hivatalos magyar boltban vetted akkor az lesz.
Állítsd át a régiót Európára, Jelentkezz be, reseteld a porszívó wifijét, utána add hozzá újra az app-ban. Így már látni fogod és működni is fog. Simán telepíthető rá a magyar hang + a magyar plugin is.
Ha volt a Mi Home-ban olyan eszközöd ami csak kínai régiós, akkor viszont azt nem fogod látni az EU régióban. Legalábbis nem tudok róla, hogy ki lehetne cselezni ezeket a régiós korlátozásokat. Max. talán firmware cserével. -
hhenry
őstag
Sziasztok!
Roborock valcumom van megvolt a mainland chinara állítás de azt írja hogy változtassák régiót -
-
dioka7
senior tag
Azt hitték, hogy a bal és a jobb "lyuknak" ugyanúgy kellene kinézni, de akkor a tiéden sem egyforma. Akkor nem tudni, mi lehet a baj. Valakinek nincs valami ötlete? A kefe elindul, csak utána nem mozdul meg és leáll, aztán jön a hibaüzi.
Ha nincs, akkor Xiaomishopos vásárlás volt, valakinek van tapasztalata garival? -
Stard72
tag
Sziasztok!
Valaki próbált már víz helyett valami más folyadékot a felmosóba?
-
dioka7
senior tag
Sziasztok,
egy ismerős Roborock-ja a mai napon, mire hazaért megállt, nem ment vissza a helyére. Nem volt szőnyeg alágyűrődve, meg semmi ilyesmi. Aztán belépett az applikációba és megjelent egy hibaüzenet, hogy a felső szenzor nem "lát".
Közelebbről megnézve, olyan mitha fenn 2 lencse lenne a scanner elején, a "torony érzékelőn" és az egyik hiányozna. De nem tudja, hogy egyáltalán volt-e ott is lencse.
Megtenné valaki, hogy lefotózza a sajátját, hogy hogy néz ki.
Csatolok 2 képet, hogy mire gondolok, he nem lenne egyértelmű.
Előre is köszönöm! -
hódmaci
senior tag
-
Attas
aktív tag
A Mi Home nekem is elégnek bizonyult. annak van magyar verziója is. Sőt a porszívónak is (bár azt nem használom) Elvileg a tiedére még magyar hang is van.
Itt sok segítséget találsz eme fórumon kívül.
A fórumra regisztrálni kell, de érdemes. Sok infó van rajt.
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=112&t=3287
-
Üdv Hölgyek, Urak!
Feleségemet megleptem egy 1. generációs Mi Robot Vacuummal; ma beüzemeltem, persze csak én játszottam vele.
(Eustock-ról rendeltem, így európai régiós.)
Délelőtt egy 1-2 éves Miele porszívóval kitakarított a kisfeleség, utána a Robi még összeszedett egy teljes porzsáknyi szöszt, a színe alapján elég sokat a nappali "kézi perzsa" szőnyegéből. Ez egyrészt jó hír, mert alaposan kikefélte a szőnyeget, másrészt gondolom csak nem szedi szét az aránylag értékes szőnyeget.
A szőnyeg rojtjait persze nem szereti szépen visszaigazítani.
Nagyon ügyesen ellavírozott az étkező székek és asztal lábai között. Fraknó cucc. 👍A Play Store-ból telepítettem a Mi Home, majd a FloleVac alkalmazást is, úgy érzem, a Mi Home mindent tud, ami szükséges.
Rosszul gondolom?
A több helyen ajánlott FloleVac-nak mi a létjogosultsága? (A németek úgy sejtem, a német nyelv miatt kedvelik, magyar nincs benne; ennyi angolt talán minden kütyümániás megért.) -
-
peti931
csendes tag
Sziasztok.
Roborock s50-nél mennyi a legkisebb magasság ami alá még biztonsággal befér? Csak mert akkor annyira kellene a konyhaszekrényt megemelni.
Köszi.
-
Charlie Gordon
aktív tag
Ilyen matricából nem láttatok olyan pandásat, ami szebb mint ez ?
-
Attas
aktív tag
1 hete Roborock S55 tulajdonos vagyok. Majdnem vettem virtuális falat, mert a média fal alá nem szívesen engedtem be a kábelek miatt, de vagy csak elkerülte a figyelmem vagy frissült, de a Mi home alkalmazáson keresztül simán lehet húzni a térképre virtuális falat, illetve tiltott zónát is. Ez volt eddig is? Ki szomorúsága a dolognak számomra, hogy ha már meghúztam a virtuális falat, és elmentettem, felszedni, odébb rakni már nem tudom. akkor törölnöm kell az egész térképet. Remélem ezt később korrigálják.
Tehát a virtuális fal megoldva.. -
Gabesz87
veterán
válasz
Yellow73_a #122 üzenetére
Se rosszabb se jobb nem lett, szóval én nem nagyon vettem észre változást, úgyhogy nem tudok ellenérvet mondani, hogy ne tedd fel. Mi Home amúgy is olyan rohadt soká jelzi a frissítést (nekem legalább is), ami már hetek, vagy akár hónapok óta létezik. Szóval szerintem ha egy Mi Home által jelzett fw rossz lenne, rontana a gépen, arról itt fórumon biztosan értesült volna a nagyérdemű
-
Yellow73_a
tag
válasz
Gabesz87 #109 üzenetére
Van valami érdemi változtatás a 3452 verzióban az előzőhöz képest? A leírásban pár bugfixet említ, én nem találkoztam még buggal. Érdemes feltenni?
Az enyémen még a 3358-as van, azóta ez az első fw frissítés, ami miatt szólt. Még nem tettem fel (győztes csapaton ne változtass) -
RBJ
addikt
xiaowa eu raktárból valaki tud?
geekmaxiról lemaradtam. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Virtuális falat hogyan tudok létrehozni neki?
Vagy ez nem lehetséges? -
oris
aktív tag
Feltette valaki a 3.3.9_003452 firmware-t? Érdekelne, hogy a magyar nyelvi csomagot meghagyja-e a frissítés?
-
Re-Tech
aktív tag
Üdv!
Porszívó vásárlás előtt állok, de nem teljesen tiszta, hogy mi a különbség a china és az international verzió között, azt leszámítva, hogy az int. alapból angolul kommunikál. a Kérdéseim:
- china verziót is át lehet kapcsolni angolra?
- ha jól tudom, az internalional verzió más Mi Home szerverre kapcsolódik, mint a kínai. Ez az össz ökoszizstémát trkintve mivel jár? Az okoségőből is van international verzió? Meg a riasztó érzékelőkből?Ha van valahol bővebb leírás, akár angolul, szívesen venném.
Köszi
-
ACE-
addikt
Értsd helyén a mondatot: "A jótállás érvényét veszti, ha a meghibásodás ... nem megfelelő szoftverfrissítés ... miatt következik be."
Tehát frissítheted, de ahogy nagy általánosságban is elmondható, ha valamit elrontasz, az nyilván nem a gyártó hibája. Viszont ha ebből adódóan semmilyen hiba nem keletkezik, de ellenben mondjuk az LDS motorja, vagy jelvevője, egyéb alkatrésze meghibásodik, arra ugyanúgy érvényes a garancia.
-
hódmaci
senior tag
Közben rátaláltam.
"A jótállási felelősség korlátozása, kizárása:
A jótállás érvényét veszti, ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból; átalakítás, szakszerűtlen kezelés (pl. nem megfelelő szoftverfrissítés), helytelen tárolás, törés, elemi kár, vagy egyéb a terméktől független ok miatt következik be. Ugyancsak a jótállási keret elvesztésével jár, ha a termék azonosítására szolgáló gyári számot, garancia címkét eltávolítják, átírják, vagy megrongálják."
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Ezen módosítások járnak-e garanciavesztéssel? -
-
-
Gabesz87
veterán
Na ma jelzett vegre a mi home hogy a gen1-hez van uj fw. 3452 végű. Az aktuális a 3416 ami már nem túl friss.
-
S50 gen2 - error 1. Megallt, tobb mint 6 honap hasznalat utan (majdnem napi rendszeresseggel ment). A hibat kovetoen a neten akadtunk hasonlo esetekre, ahol a lidar lett megjelolve a hiba forrasanak (99$ a szett alin). Tovabb olvasva a lidar reszei kozul ket hibaforras van: lezer dioda es a motor. Rendeltunk alirol tipusegyezo motort (11.5$), csere, jo lett. Ne feljetek, nagyon jo porszivo
-
dugesz77
őstag
Nem kell kikapcsolni. Erre a Mihome külön figyelmeztet is:
Ha okosan van megoldva a töltés és nem folyamatosan csepp tölti (azt a Li-ion cellák nem szeretik ha folyamatosan 100%-on vannak) akkor semmi gondod nem lehet belőle. Igazat megvallva akkor sem fogok kétségbe esni ha pár év alatt visszaesik a teljesítménye most is 40%-nyi energiából körbemegy turbó fokozaton a lakásban (72 m2 vegyes padló). Ha meg lemerülne hamarabb szisztematikus gép lévén elmegy feltölteni magát és folytatja onnan ahol abbahagyta. Meg valószínűleg mivel sokat eladtak belőle nem lesz gond a pót akkuval sem a gyári alkatrészek sem túl drágák az után gyártottból meg dömping van. -
dome911
tag
Sziasztok, feltöltés után
a robotporszívót (mi rorbot vacum) ki szoktátok kapcsolni, illetve van értelme a kikapcsolásának, ha naponta 45 percet használom?
Új hozzászólás Aktív témák
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...