Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #4062 üzenetére
Sajnos kb. ugyanez, vagyis hasonló van nálam is.. megy is rá kétnaponta a hibajelentés.. hátha összegyűlik elég egy hónap alatt (30 napjuk van ugyanis érdemben válaszolni). De "megnyugtató" hogy ezt nem csak ezen a készüléken látom.. még csak nem is kizárólag Xiaomi-n.. első telepítés után 3..4 napig ment, olyan 8 fizetés.. aztán paff.. aztán ugye adattörlés, vissza belépés, kártya hozzáad.. megint ment 1..2 napig.. és ez ismétlődik azóta random akit csak ismerek és Raiffeisen-es és használná. Még azt is mindíg beleírom az email-ekbe, hogy borzasztó informatív ám a hibaüzenet, mert se egy telefonszám, se egy emailcím, se egy FAQ link vagy QR kód vagy füstjel vagy bármi hogy akkor erre tessék a megoldásért fáradni vagy zároltuk de x perc/óra/nap/hét és feloldjuk vagy valami vagy bármi. Zárolták. Paff. "Rendben" gomb és jónapotkívánok'. Most olyan 5 napja jó (kopp-kopp), fizettem egy tucatszor.. de most hogy leírtam biztos megáll megint mint a szeg, majd regelhetem vissza a kártyát.. nem az a 3..4 perc az életemből hanem hogy az így használhatatlan, hogy azon feszengj hogy most akkor a terminálnál lesz-e gond vagy nem-e lesz gond vagy mi lesz Pedig nagyon bizakodó voltam, és tényleg ment az első install után egész "sokáig", mármint ahhoz képest amit azóta produkál(t) az app..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest