- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Kb 2 hete eldöntöttem, hogy ezt a telefont veszem meg, ma délelőtt meg is rendeltem. A fórumokat – főleg ezt – hetek óta olvasom, részetek van benne, hogy e mellett döntöttem. Ez lesz az első telefonom ami nem tisztán droidos, ezért még mindig tartok tőle.
Ma is kicsit fentebb olvasható, hogy a MIUI sz@r, most újból elbizonytalanodtam abban ami az összefoglalóban van, hogy „A telefon gyári szoftverrel, mindenféle módosítás, mókolás (ideértve bárminemű szoftvercsere, bootloader nyitás, stb.) nélkül teljesen jól használható”
Itt a sok Costum ROM, Kirks, dev, stabil EU..., meg hogy reggelre visszavonták, de mégis jó, csak nálad van a hiba ect.
Ezzel nem akarok megbántani senkit, sőt minden elismerésem a tesztereknek és más hozzáértő fórumosoknak, hogy időt fáradtságot nem kímélve akarják jobbá tenni ezt a telefont. Azt szeretném tudni, hogy amikor megjön a telefon valamelyik verzióval, engedjem-e frissíteni, mert sok esetben az van, hogy frissítés után valami funkciója vagy kimarad, vagy rosszabb lesz, persze vannak kivételek.
Fogja-e hozni a telefon a hardverek és szoftverek által elvárható szintet mókolás nélkül?
Nem szeretném téglásítani, vagy naponta azzal kínlódni, hogy egyikkel ez nem jó, nem ment vissza a másik.
Az sem lepne meg, ha azt mondanátok, hogy ha ilyen besz@ri vagy maradj a kaptafánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged