Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocó
aktív tag
Van olyan akinek elotte volt Redmi Note 3 Pro-Se? Akku ido erdekelne, na meg hogy mennyire elony a 2 db cortex a72.?
-
Zsocó
aktív tag
Nekem Redmi Note2 van es az uzemido miatt kacerkodom a csere gondolataval.
Anno osszehasonlitottuk egy Note 3 Pro-val es a bongeszo ablakok, oldal betoltesek szembetunoen gyorsabbak voltak.
Az X10-ben es a 625-bennis 8x 2 GHz cortex a53 van.
Izemido mellett sebessegben is szeretnek elore lepni, valamint kell a b20-is.[ Szerkesztve ]
-
Zsocó
aktív tag
A Snapdragon-os Xiaomi Redmi Note 4 Global és a Xiaomi Redmi Note 4X fém hátlapjának a kialakítása megegyezik? Méret, infra, stb...
Tartaléknak szeretnék rendelni. -
Zsocó
aktív tag
MIUI 9 Stabil Global ROM-ról van infó, hogy mikorra várható?
-
Zsocó
aktív tag
MM-ben vasarolt telonal a Mi Unlock allapot: Ez a keszulek ki van nyitva.
Ez mennyire normalis? -
Zsocó
aktív tag
Hogy tudom ellenőrizni a lehető legegyszerűbben, hogy a bootloader nyitott-e, vagy zárt? Mert a menüben nyitottat ír, de az lehet nem valós.
-
Zsocó
aktív tag
Tegnap este vettem észre, hogy full fekete képnél, max fényerőn van egy pár pixel hiba. Átlag felhasználásnál nem is vettem észre.
Megtudja más is nézni, hogy mennyire gyakori ez másnál is? -
Zsocó
aktív tag
A 4X-hez valo kijelzo frame-val egyutt kompatibilis a Globallal? Hogy keressek Alin kijelzot?
-
Zsocó
aktív tag
válasz Darko_addict #15983 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/miui-9-global-stable-redmi-note-4x-miui-t3698988
-
Zsocó
aktív tag
MIUIHU MultiTool-al felraktam egy TWRP-t és azóta csak egy MI felirat fogod. Tudnátok légyszi segíteni?
-
Zsocó
aktív tag
Frissult a gyari bongeszo. A sok felesleges oldalt hogy tuntethetem el a kezdolaprol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Autós topik
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest