Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Valamelyik képernyőn három ujjal csinálj egy öszecsípő mozdulatot(mint amikor kicsinyíteni akarsz). Itt megjelennek a képernyők előnézetei. Ha hosszan érinted az egyiket, akkor el tudod mozdítani, ha pedig a kis házikót megérinted, azzal tudod kiválasztani, hogy melyik legyen a főképernyő.
-
Peterhappy
őstag
Jobb a hetes?
Nem cserélgettem még a romokat, nem is nagyon szeretném, bár most eljátszottam a gondolattal, hogy még ha gyárit is használok, egy rootolás csak megérné, hogy legalább a felesleges gyári appokat kiirthassam. Még alszom rá párat. Global 8.2.10.0 van fent.
Ja, amitől még falra mászok, nem tudom kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést/szótárat, bárhogy is állítgatom, sem magyar, sem angol nyelven (QWERTZ és QWERTY bill-nél is).
100-ból 99 szót aláhúz (telefonon nem használok ékezetes betűket és sajnos sokszor melléütök) és ha egy elütést javítanék, már ugrik is fel a menü, hogy válasszak a felajánlott szavakból. Roppant idegesítő, ezt ki lehet valahogy kapcsolni esetleg? -
Peterhappy
őstag
Nagyon koszonom! A bajom az, hogy ezen a lepesen mar tul vagyok, itt minden ki van kapcsolva. Megis alahuz hullamossal szinte mindent. Es itt bongeszoben (vagy csak most?) legalabb nem huzza ala vastagon es dob fel javaslatokat de pl Duolingoban es azt hiszem a mail appoknal igen...
-
B.F.G.
senior tag
Sony billentyűzetet lehet rá telepíteni? Vagy használ rajta valki?
Már eléggé megszoktam, és most is párhuzamosan használom még és összehasonlítom a régi telót és a régi sony bill az jobban tetszik, szép lassan költözök... de még nem használom aktívan tok nélkül, de már elvileg úton vannak.. -
borzosmorzi
tag
válasz Chaser #15303 üzenetére
Semmi különös, a Sim kártyák és mobilhálózatok/Sim kártya kiválasztva /preferált hálózattípus/3G előnyben beállítást használtam a próba erejéig, és úgy is működött (nálam alapvetően 4G van). Persze a mobiladat forgalmat is engedélyezni kell.
Miért akarod mindenáron 3G-n használni, nincs 4G-d? Persze 3G-n is működnie kell.[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
-
B2man2
aktív tag
válasz Chaser #23977 üzenetére
Én is szeretem a gyári stabil rom-ot.
Amióta 7-es androidra frissült azóta a videó hang is jó, a 9.2.2.0-ás frissítéssel pedig visszajött a 8.5.4.0-ás üzemideje is
Most 1 nap 13 óra töltés nélkül, 8 óra 11 perc SOT, úgy hogy abból egy perc híján 4 óra volt a játék, és még 18%-on van az akksi.
Most a tapasztalatokat várom, és olvasom a 9.5.4.0-ról. Külföldi fórumon nem írtak róla rosszat. Még várok egy kicsit hátha feldobja a teló.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Chaser #24011 üzenetére
Örülök, a szerencsédnek, tényleg! Soha ne legyen vele gondod!
Ha tudod garantálni, hogy semmi nem karcolja meg, akkor majd nem teszek rá. Hittem már el ezt a maszlagot Galaxy S5, S3 esetében, és zsebben, öltönyzsebben hordva karcos lett, pedig az Gorillaglass csillió volt. Épp ezért amíg lesz keményebb anyag a természetben, mint a telefon kijelzője, én azért teszek rá. Van rá egy fölös dollárom.Imi1981:Én innen rendeltem. Ami most jött, azon nincs pötty, és olajfolt sincs középen. Hozzá kell tenni, hogy változó a minősége, mert az előző olajfoltos volt, de ezt leszámítva tökéletes, de a most érkezett fólia pöttyök, és olajfolt nélküli, de elég rossz a ragasztócsík az oldalán. De mivel cirka 200 Ft, ezért próbálkozom
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Chaser #24014 üzenetére
Szerintem rendes stílusban szóltam hozzád, semmi szükség, hogy itt bénázz engem (nem érdekel, hogy smile van a végén) ennyi erővel a topic, sőt az emberiség nagy részét ugyan úgy lebénázhatod, mert az emberek karcolják, törik a telefonjukat.
1 dollár a fólia ára. Az, hogy Téged lerántottak a tízszeresével, a mobilboltban az a te bajod kettőspontpé. -
Chaser
legenda
válasz Chaser #27560 üzenetére
megtanátam' (((( :
kicseréltem másik gyári témára, hátha lesz opció képernyőzár képre, nem lett, de a régi hátteremet megváltoztatta, így vissza akartam rakni a régit a háttérkép opciónál, mikor kiválasztottam a képet már felajánlotta h háttérnek, képernyőzár háttérnek v mindkettőnek..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
regener
veterán
válasz Chaser #27560 üzenetére
Álltísd át a régiót Indiára és menni fog, nekem frissül a háttér és a zár is
Más:
GCam app nagyon sokszor kifagy a legutolsó frissítés óta (global stable 9.6.1.0), hiába van fent a patch.
Van hogy emiatt újra kell csinálnom a képet, ami miatt veszik az adott pillanat akár.
Bármi ötlet? 5.1.018-as van fent, a frissebb UriKill-esek többször kifagynak vagy el sem indulnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest