Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Ezzel én is így vagyok.Kivéve ha az előző váratlanul lerohad.(Köszi Zte Blade super.Alcatel Idol 2s.Lg g3)Ezek mind idő előtt rohadtak le.De azért is hoztam föl példának a G3-mat!Sikerült vennem bele jelképes összegért kijelzőt és házilag belebarkácsolnom így föltámadt.Megörökölte az asszony.Annak a kijelzője a specifikációi szerint nagyságrendekkel jobbnak kellene lennie mint a Redmiének de ha egymás mellé teszem a kettőt akkor ez egyátalán nincs így!Az Lg-é fakóbb és élettelenebb.Én levontam a konklúziót:
1,A gyakorlati eredmények nem minden esetben igazolják az adott termék specifikációt.
2,A Note 4 egy ár-érték bajnok készülék még akkor is ha néha beleszaladunk bosszantó hibákba is.De amilyen ütemben a Miui fejlődik még akár az egyik legjobb rendszerré is kinőheti magát!(szerintem)Csak tudja, már körbe-körbe lapozni a retkes kezdőképernyőket és had válasszam már ki a nyomorult alkalmazás menüt ha én úgy akarom használni!Mindezt úgy,hogy ne kelljen már külső Launcherrel szarakodnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
- iPhone 15 128GB fekete, független, 2027-ig garanciális, akksi 100%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest