Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fulár

senior tag

válasz AMDFan #8287 üzenetére

Ezzel én is így vagyok.Kivéve ha az előző váratlanul lerohad.(Köszi Zte Blade super.Alcatel Idol 2s.Lg g3)Ezek mind idő előtt rohadtak le.De azért is hoztam föl példának a G3-mat!Sikerült vennem bele jelképes összegért kijelzőt és házilag belebarkácsolnom így föltámadt.Megörökölte az asszony.Annak a kijelzője a specifikációi szerint nagyságrendekkel jobbnak kellene lennie mint a Redmiének de ha egymás mellé teszem a kettőt akkor ez egyátalán nincs így!Az Lg-é fakóbb és élettelenebb.Én levontam a konklúziót:
    1,A gyakorlati eredmények nem minden esetben igazolják az adott termék specifikációt.
    2,A Note 4 egy ár-érték bajnok készülék még akkor is ha néha beleszaladunk bosszantó hibákba is.

De amilyen ütemben a Miui fejlődik még akár az egyik legjobb rendszerré is kinőheti magát!(szerintem)Csak tudja, már körbe-körbe lapozni a retkes kezdőképernyőket és had válasszam már ki a nyomorult alkalmazás menüt ha én úgy akarom használni!Mindezt úgy,hogy ne kelljen már külső Launcherrel szarakodnom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés