Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

orso0355
őstag
Jaj

Én amikor öcséimnél vagyok, mindig azt nézem, ahogy a monitoron mutogatnak valamit, és bökdösik az ujjukkal... én ettől kivagyok
 egyrészt ugye NEM bökdössük, mert azért ahhoz pont elég sérülékeny, másrészt meg hát bakker, tök ujjlenyomatos már az egész 
Jó... mondjuk ők kekszet esznek a billantyűzet fölött is...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

Üzleti előfizetők hirdetései
	- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
 - LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
 - Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

egyrészt ugye NEM bökdössük, mert azért ahhoz pont elég sérülékeny, másrészt meg hát bakker, tök ujjlenyomatos már az egész