Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Sajnos nem megy, most próbáltam, nem lett benne.. Reggel óta azzal szenvedek, hogy összehozzam a két routert, de így, hogy az AX1800 kínai régiós, az AX3600 pedig magyar, még LAN-on keresztül sem megy, pedig be van kábelezve és most is így használom egy öreg Netgearrel. Pedig muszáj lesz, mert így elég gyenge a jel a földszinten, kell a 2 eszköz.
Ha felteszem a kínai fw-t simán, csak menüből (nem kell erősebb jel, csak a régió), akkor az úgy mehet, vagy tégla? Visszaolvastam elég sokat, láttam pár videót, meg az SSH-s kínai lépéseit is, de azt nem találtam meg, hogy a fenti elgondolás szerint működhet-e (a sokszor linkelt videóban kínairól globálra megy, ebből gondolnám, hogy visszafelé is jó lehet). Eddig ez így csalódás, de még nem adom fel

Plusz SSH-val eddig csak NAS-ra léptem be, ergo az egész kínai nekem (bárcsak a router lenne az).
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Ha Global verzióm van akkor elég csak a letöltött kínait fw-t (1.1.15) ráflashelni a check for update résznél és utána nyomni egy factory resetet? Annyit szeretnék csak, hogy Mainland China legyen a régió, hogy hozzá tudjam adni meshbe az AX1800-at, mert így nem látják egymást.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

trance89