-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem tudom, a mesh beállítási témában maradhatott-e egyáltalán kérdés a hozzászólásom után, de ha egy firmware frissítés nem gond (katt-katt-betallóz- katt) akkor az általam írt megoldásnál se maradhatott volna kérdés.
De persze te tudod, meddig akarsz még kérdezgetni, végülis vanak olyan emberek, akiknek sokkal jobb a topicot terhelni ugyanazon kérdések beírkálásával hetente, minthogy az összegyűjttött, működő, publikált megoldásokat használjuk, és ehelyett esetleg mással is lehessen foglalkozni..
-
Rick4
félisten
Vissza kellene olvasni, vagy a keresőt használni, kb 5 perc keresés, 5 perc telepítés, plusz 5 perc az az idő, amit egy mesh kapcsolatra kell szánni.
Semmi lényege, hogy egyik vagy másik készülék melyik régiós, nekem egy kínai a fő router, meshben rajta egy global, akárhányszor restartoltam egyben vagy külön őket, szépen egymásra találnak minden körülmények között. -
Heyman
aktív tag
Nem tudom mi a legfrisebb kínai, én a jelerősség növelése miatt csináltam meg, de global firmware ment utána vissza. Amit linkeltem azzal tuti működik, hogy global után felteszed én azzal próbálkoznék, úgy is frissülni fog az elérhető legfrissebbre. Ha fent van hard reset, és lennie kell kínai régiónak.
-
Heyman
aktív tag
Menni fog, a global jelerősítés második lépésre is ez:
Rollback miwifi_r3600_firmware_5da25_1.0.17.bin (router oldalán Settings >> Status)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged