- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Hááát, valahogy úgy :D Nekem az egész itthon rendszer egy 1KW-os szünetmentes mögött van, amire egy 55Ah-s autó akksi van kötve, ha nem vagyok itthon, 60W körül eszik a nap, műholdvevő, riasztó, routerek, modem, stb, eddig még mindig hazaértem úgy, hogy már visszajött az áram, csak a mikró órájáról tudom, hogy valamikor elment.
Ha felétek sűrűn elmegy, szerválj egy UPS-t meghálálja. De írtam, van egyszerűbb megoldás, ha publikus ip-t kapsz, akkor maradhat a belső IP-s megoldás, tedd a router ip-jét dmz-be, és azt nem felejti el...
-
Rick4
félisten
Otthonról, a menüből nem tudod átállítani, de a telekom egy hívásra megteszi, így megy nekem is jóideje, magával a telekomos cuccal semmi gond, mióta bent van, nem is láttam, hónapok óta hibátlanul megy. Amúgy megy az a belső ip-s dolog is rendben, publikup ip-t lehet kérni, ha nem olyanod van, a router ip-t meg DMZ-be téve minden működik rendesen, mintha bridge módban lenne. Egyre figyelj, meg fog viccelni, ha áramszünet lesz, ugyanis bridge módról visszaáll, nálam egy szünetmentes mögött van, így csak tudom, hogy ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest