Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Az AX3600 routerem megint szarakodik. Biztosan nem táp gond mert már kettő biztosan jó táppal is próbáltam és nem jó. Időközönként bevillan mindkét kék de utána piros lesz. A felületet elértem gépen de nagyon nehezen és nem reagált a menüpontokra. Resetelem a reset gombal és már nem érem el a felületét és wifit sem ad így mobilról sem érem el. Nem tudom hogy hardver hiba vagy szoftver hiba ezért megpróbálnám újratelepíteni. Ez kínai verzió kínai firmware-al. Honnan tudom letölteni hozzá a megfelelő kínai firmware -t? Vagy lehet kipróbálnám az openwrt -t ha egyszerűen telepíthető usb-ről ( pendrive-ról) ha az stabil és megbízható és jó a wifi hatótávolsága is. Igazából link kéne a kínai firmware-hoz hogy nehogy rosszat töltsek le. Összefoglalóban látok openwrt-hez linket és globan firmware linket de kínai firmware-hoz nem. Köszönöm előre segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- NA550/00 Philips 5000 Series Dupla kosaras Airfryer
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÚJ! NETGEAR R6700 Nighthawk AC1750 Dual Band Smart WiFi Router, Gigabit Ethernet (R6700)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89