- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
trance89 #6469 üzenetére
Broadcom témában két szakdolgozatot is írtam. Igaz xDSL fronton, de közelről láthattam, hogyan csesznek ki tudatosan az open source közösséggel. Szóval nem a szívem csücske, azt elhiheted
Éppen ezért nagy ívben elkerülöm, nálam is QCA és Intel rádiók vannak, azokkal nincs gond. Bár az Intel AX211-et a Xiaomi 11 Lite 5G NE-m lekörözi Iperf3 alatt, ami azért nem teljesen nyugtat meg.
Ha valakit érdekel, van egy gyanús patch tegnapról a kernel listán, amire felhívtam Robi figyelmét, amitől elvileg megjavul a nem működő TX beamforming. Ez komoly javulással kecsegtet. Hamarosan lesz backport az érintett és az összes többi kimaradt patch kapcsán is, érdemes figyelgetni az Openwrt master git-et
Nyilván nagy mennyiségű driver kód beemelésekor fokozottan megtörténhet a javulás mellett az is, hogy valmai szar lesz, ezért aki nem akar tesztelgetni az ne frissítsen rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest