Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Sajnálatos ez az irány. Pedig Xiaomi Mi2 óta velük vagyok. Jöttek az import telók szépen hozzám, mindenki csak mondta mi az a kínai no name sz@r nálad... És azóta hogyan feltörtek. Mondjuk nekem extrém sok mindenem tőlük van a házban / életemben, és kopp-kopp mai napig nem romlott el semmim tőlük. Szóval még szívem szerint haragudni se tudok rájuk, csak már sokszor csóvállom a fejem egy-egy húzásukon.
-
hakydakillah
senior tag
Pont emiatt amit írtok, lettem volna óvatosabb (még ebben az, évben) a helyükben. Ha inkább a global piacra is 750-950-1300 (sima, pro, ultra) koncepcióval jöttek volna, szerintem mindenki jobban és nyugodtabb szívvel tudott volna választani.
Amúgy nemrég mondták, azért a magasabb ár, mert erre a 3 modellre akarnak fókuszálni(+a light) , nem lesz belőlük semmiféle utólagos "betűzött" tákolmány. Erre most mit olvasok? Már javában készül a 13t és 13t pro
-
hakydakillah
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Nah dhgate most 716€ért kínálja a sima 13as globalt. Még kis türelem és lesz pro is
-
hakydakillah
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Nálam már rekord ideje, 5 éve teszi a dolgát a Xiaomi telóm. Nagyon vártam a 13as pro illetve ultrát, de már a pro árazása is beteg. Leginkább az bosszant hogy a global fél milla, amíg a kínai verzió most 300 ezer
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Trollok komolyan
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC Ultra 7 265K // RTX 5070 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest