- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
"Sose állt a kezemre egyik rendszer sem."
Ezt nem értem. A MIUI esetében elfogadom, mert az Android alkalmazások és a szakmai topikok hsz. -eiből néha az jön le, hogy van az Android, meg van a MIUI. De, a Samsung esetében nem ezt tapasztalom. Felrakom a Nova -t, az ikonpakkomat, visszaállítom a másik telóról a mentést és pont úgy néz ki és úgy működik minden, mint az elmúlt sok évben a Zopo -tól, a Motorola -ig az összes telómon, tabomon. A változtatásaim egyáltalán nem kavarnak bele a rendszer működésébe, a Samu nem ragaszkodik a gyári One UI -hoz. Még az olyan extrák, mint a toll szoftverei is ugyanúgy működnek. Egyértelmű, hogy ebben az árkategóriában ki a versenytárs és sztem igen kevés érv szól a Xiaomi mellett. Talán az infra, mert a Wifi 7 sztem nem annyira szükséges. Persze ez is ökoszisztéma függő, mert pl. a Samu Tizen tévét infra nélkül is tudom kezelni Samu telóról, tabról. Sztem az S23+ minden másban lemossa a pályáról ezt a telót. -
NemMo
őstag
Én sajnos kiadok ennyi pénzt is, mert imádom a kütyüket. Évekig xiaomi-t használtam a redmi 4x-től a redmi 9t-ig bezárólag. (lehet rosszul emlékszem a nevére, de a poup up kamerás telefonról beszélek). Az előnye az volt, hogy jó hardvert adott olcsóbban. Aztán vettem egy huawei p30 pro-t, amit imádtam. Gondoltam kipróbálom az iphone-t is egy 11 pro-val. Azóta almát használok illetve a xiaomi elvesztette az előnyét az árazásban. 500 ezer forintért inkább alma. Bocsánat, de ez van.
-
Cunaja
addikt
+1 és itt a megoldás. Ezért rendeltem a Pro-t.
A technika fejlődésével, sajnos az árak is fejlődnek.
Nem a Xiaomi a drága, hanem a fentebb említett két típus van elszállva magától és a Xiaomi csak felzárkózik.
Az árak már rég lehagyták a lélektani határt. Sajnos most azt rendesen át kell lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest