Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Új telefon vásárlása sosem volt ésszerű döntés pénzügyileg.
Élhetőbb a havi spórolás? Számomra az. Áll a pénz a dobozban? Ha a számlámon áll, mennyivel járok jobban?
Részletre tarifacsomag mellé? Ha úgy nézzük most is részletre veszem, már három éve fizetem a részleteit. És így előre spórolva már tuti ott van a pénz. Ha részletre veszem most, és közben bármi történik (pl munkahelyvesztés), hogy fizetem?
Nézzünk egy példát: S23 8/256-os Telekomnál 440 ezer. 22 havi részletre kereken 20 ezer/hó.
Ha ugyanezt másodkézből venném, bontatlan 3 év garisokat 300-320 ezer körül bármikor találni, de volt itt a hardveraprón már 280 ezerért is. Ha 300 ezerért veszek egy ilyet, a telekomos árhoz képest máris nyertem 140 ezret. És még csak másfél hónapja jelent meg. Mennyi lesz az ára fél évesen? Oké, az már biztos nem bontatlan lesz, de nekem ez lényegtelen. A Xiaomi 13-mal is ugyanez lesz. Pár hét és több tízezerrel olcsóbban lesznek itt az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest