- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#96241664 #92 üzenetére
Új telefon vásárlása sosem volt ésszerű döntés pénzügyileg.
Élhetőbb a havi spórolás? Számomra az. Áll a pénz a dobozban? Ha a számlámon áll, mennyivel járok jobban?
Részletre tarifacsomag mellé? Ha úgy nézzük most is részletre veszem, már három éve fizetem a részleteit. És így előre spórolva már tuti ott van a pénz. Ha részletre veszem most, és közben bármi történik (pl munkahelyvesztés), hogy fizetem?
Nézzünk egy példát: S23 8/256-os Telekomnál 440 ezer. 22 havi részletre kereken 20 ezer/hó.
Ha ugyanezt másodkézből venném, bontatlan 3 év garisokat 300-320 ezer körül bármikor találni, de volt itt a hardveraprón már 280 ezerért is. Ha 300 ezerért veszek egy ilyet, a telekomos árhoz képest máris nyertem 140 ezret. És még csak másfél hónapja jelent meg. Mennyi lesz az ára fél évesen? Oké, az már biztos nem bontatlan lesz, de nekem ez lényegtelen. A Xiaomi 13-mal is ugyanez lesz. Pár hét és több tízezerrel olcsóbban lesznek itt az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest