Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Kedves Cunaj,
Marhára tévedsz
Volt Mi5-öm Mi8-am Mi Mix2-ön voltak Pocoim, redmijeim és volt a M11... majd jött a törés..
Elég régóta benne vagyok az okostelefon iparágban annyira, hogy még anno a BB-nek is dolgoztam. Na az volt már túl árazva..
Amúgy a mai napig az Dashcamom Xiaoim, a levegőtisztító Xiaomi volt Trexem még a csavarhúzóm is Xiaomi ja és az okos mérleg..Szóval ne nekem mond, hogy utálom őket...
Engem még 1* leírom nem érdekel az ára mert arról nem ők tehetnek, hogy itthon 27%os áfa van és külön van vám is ha meg minden ja és még a 400Ft körüli euró..
Anno is 1000 euró körül mentek a csúcs telefonok csak akkor 230 körül jött ki most 400körül.Minden gyártónak megvannak az előnyei és hátrányai.
Jelenleg nálam az S21Fe-nél nem tud egyik gyártó sem jobb alternatívát mutatni főleg, hogy sikerült olyan árban megvenni, hogy az már pofátlanság ( el lett árazva az egyik boltban..és hivatalos garanciával 0 percesen 160ezerben vettem amikor megjelent itthon
).
A gcamnak nem az az értelme,hogy apk felmásol majd telepít és kész mert az kb 0 .
A Gcamnak igenis kellenek a megfelelő beállítások amiket vagy te vagy mások által összerakott configkent felmásolsz és betöltesz...
Általában ezek típus szerint megvannak csinálva és tesztelve vannak a hibátlan működés érdekében .
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen program, ami...?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt Mi5-öm Mi8-am Mi Mix2-ön voltak Pocoim, redmijeim és volt a M11... majd jött a törés..
).
A gcamnak nem az az értelme,hogy apk felmásol majd telepít és kész mert az kb 0 .