Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én könnyen megoldottam ezt a "drága a telefon" kérdést. Nem kell azonnal, és jó nekem a picit használt töredék áron. Anno a Sony Z1C volt az ami rávitt erre. Az is brutál drága volt. Aztán valahogy csak kibírtam azt a 7-8 hónapot, amíg az új árának 40 %-ért megvettem egy használt de patika állapotban levőt garanciával. Azóta nem vettem új telefont magamnak. Most se fogok. Három éve új rendszert vezettem be, amikor megvettem a P30-at. Láttam, hogy már a használt telefon vásárlás is egyre megterhelőbb lesz anyagilag, ezért elkezdtem előre spórolni. Havonta beraktam 10 ezret a P30 tokjába. Jobb hónapokban (negyedéves bónuszkor) 20 ezret. Akkor még úgy gondoltam, hogy két év múlva már lesz egy telefonra elég pénzem. Aztán a P30-al olyan elégedett vagyok, hogy már 3,5 éve rakosgatom a dobozába a "telefonrészletet", és mostanra négyszázakárhány ezer van bedobozolva. Vehetném kp-ra az S23-at vagy a Xiaomi 13-at, még maradna is. De nem vagyok hajlandó behódolni ennek a pofátlan árazásnak. Nekem most sem sürgős. Az idő hónapról hónapra nekem dolgozik. Aztán majd jön egy jóáras lehetőség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest