- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
tamaswilhelm #599 üzenetére
Már röhögök kínomban, de az is lehet, megbolondultam.
Ma én is bent voltam, mert közölték tegnap, menjek be, van teló.
Bementem és nem volt. Viszont megnyugtattak.
Az alma 14 Pro-t és Max-ot, csak 3-hónap után lehetet üzletben kapni. Az X13 Pro is állítólag prémium kategória és kevés van belőle, így a gyártótól se tudnak beszerezni sokat, de nem is törik magukat.
Nyugodjak meg, 1-2 hónap és lesz belőle. Szerintem, most mindegyik szolgáltató így van a bolti árusítással. Megint említette az almát. Nézzem meg. Az sem volt, most meg annyi van az üzlet raktárában, hogy nem férnek tőle. Nem szeretnék, ha a Xiaomival is így járnának, óvatosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest