- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
walle
lelkes újonc
Sziasztok!
Pár tapasztalat 6 nap használat után:
Kijelző brutál szép, tartalmakat élmény nézni rajta, sebesség csúcs, semmi nem izzasztotta meg eddig. Melegedést én nem tapasztaltam kb egyáltalán (bár nem is játszok rajta), gyorstöltő szokásosan elképesztően gyorsan tölt. Az akksi nekem kicsit gyorsan merül, intenzív használattal nem bír ki fél napnál többet, illetve éjszaka is 5-6%ot minimum merül magától (volt 10 is). A képek gyönyörűek nappal, az éjszakai képek azért eddig annyira nem meggyőzőek, átlagosnak mondanám. A hangszóró az büntet, a Dolby Atmos is sokat hozzátesz. Ami eddig nekem problémás, hogy néha nem reagál a gombokra, linkekre böngészőben vagy appban (totál random, többszöri rányomásra sem), illetve a fentebb tárgyalt NFC elszaródás a dual appok miatt. Összességében egyébként meg vagyok vele elégedve, de remélem, hogy a következő frissítéssel csiszolnak még rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- OLED monitor topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged