Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

Üdvözlöm az egybegyűlt Xiaomi felhasználókat és Hívőket!
    Próbálom összefoglalni.
    Az elmúlt 20 hozzászóláson, megint csak a térítés és a lebeszélés ment. Magáról a telefonról, nem sok szó esett.
    Próbáltam berakni este videót és képeket, talán beszélünk a telóról is. Nem jött össze, ezért akkor reagálok a hozzászólásokra, tömören.
    Nem említek neveket, csak az első és legfontosabb hozzászólást linkeltem.
    1. Atomgeszi: Írta le jól. A hasonlításoknak később lesz értelme.
    2. Napi szinten találkozom a munkahelyemen Alma hívőkkel, akik téríteni akarnak.
    3. Nova Launcher a Samura? 2 napig használtam és töröltem is lefelé. Na most akkor megint csak nem nyert a Samu.
    4. Várom, hogy olcsóbb legyen a telefon.
    Erre kérdezném? Manapság a vajon és a sajton kívül, minek megy le az ára? Ja persze, használtan, lehet olcsóbb.
    Erre van egy történetem. Mindig használt autónk volt, amit most cserélni kellett. ( nem érte meg, megcsinálni) . Mivel olyan tempóban elszaladtak a használt autók árai, mint a Xiaomi 13 Pro ára, ezért fogtuk magunkat és vettünk egy vadi új autót. ( 4km volt benne. )
    Gyűjtögettünk rá.
    Megérezve az új illatot és kényelmet, eldöntöttem, semmiből nem kell használt. Ez lett volna a lényeg. Dobozos, bontatlan 1-éves. Az jó lehet, de már egy éves, vagyis vesztettem 1-év támogatást. Miért volt dobozban 1-évig, miért nem adták el? Na, mindegy.
    Spórolunk, gyűjtögetünk. Tökéletes megoldás, ami célravezető is lehet. Viszont most, pont az a szitu, hogy a forintunk erős, így a Xiaomi 13 Pro csak 524.000, de mennyi lenne 420/EURO-nál+ haszon és áfa? Ha véletlenül rohamosan elkezd romlani a fizető eszközünk, már marhára nem érte meg várni. Nem lesz olcsóbb, esetleg stagnál az ára.
    Nem vagyok hajlandó ennyit kiadni telefonért. Nálam 250.000 a lélektani határ. Most mégis megrendeltem, mert nem kapsz olcsóbban technikát. :W
    Viszont ezt se olvasgassuk már, a topik 90%-ban. Elfogadjuk, hogy mindenkinek sokba kerül és kész. Nem vagyok milliomos. Kemény munkából és bérből élek én is.
    "Több ilyen csúcs Xiaomi topikban 2-3 ember beszélget, azért ez nem véletlen..."
    Miért is? Azért, mert nincs baja az illetőnek a telefonnal. Felrakja a Xiaomi.eu romot és kész. Nem lassítják szándékosan, nem fagy ki a rendszer és stb.. ( Persze vannak kivételek is. )
    Összefoglalva: Mindenkinek igaza van, de ez akkor is a Xiaomi 13 Pro topik, nem off topik, hogy a gazdasági világról beszélgessünk és nem is veszekedő topik.
    Szóljunk már hozzá a telefonhoz és felejtsük el az árát. Nagyon nem tetszik nekem se, de ennyi és kész. Semelyik üzlet, semelyik termék ára nem tetszik senkinek szerintem.
    Végére csak ennyit.
    120W gyorstöltés. Felrakom tölteni 10%-ról és 20 perc múlva elmegyek vásárolni. Körbe járom a plázákat nyugodtan, eközben a kolléga még szenved a Samuval és az Almával, mikor tölt már fel?
    Hazaérek a vásárlásból és mondják, hogy mehetünk. Hová? Erről ennyit.
    Nem kell Alma, se Samu se, egyéb rábeszélés. Beszéljünk a közelségérzékelőről, kameráról, akkuról, esetleg olvassátok el amiket rendeltem, mert ez a telefonnal kapcsolatos. Azóta megrendeltem a vezetéknélküli töltőt az asztalra és az autóba. Telefon még sehol. :)
    Bocsi a hosszú szöveg miatt, amit direkt nem raktam off-ba,, hogy ne legyen ronda a topik kinézete.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés