Hirdetés
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Valóban nem vesztett semmit a hangulatból, még a hőn szeretett dobálózás is bennemaradt, bár csak opcionális
!Reméltem, hogy fejleszthető lesz valami "Recycle Bin", ha már alapból nem lehet szétkapni a fegyvereket, de sajnos nem
. Az ellenfél fegyverét csak úgy lehet megszerezni, hogyha élve marad (biztos valami földöntúli kapcsolat fűzi őket egymáshoz), de a legjobbak úgyis csak legyárthatók.
Ha lesz patch, mindenképp kell bele, hogy szét lehessen szedni fegyvereket fragmentre, ez talán a legfontosabb "nagyon kéne". Hiánycikk volt a játék egy stádiumában...A support valóban jó megoldás lehet bénítani, (már az extra slot miatt is), de van jó alternatíva, én inkább azt használtam
! Run&Gunnnál semmilyen tárgyat nem lehet használni, csak lőni vagy Overwatch-olni.(Elég a lefedettséghez, csak fölösleges pénz+nyersanyag kidobás... én is próbáltam takarékoskodni a hellyel, aztán a játék végére gyakorlatilag a komplett alsó szint üresen állt, és fölöslegesen építettem Elerium Power Generatort is... de hát ki tudta ezt akkor
?)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
. Az ellenfél fegyverét csak úgy lehet megszerezni, hogyha élve marad (biztos valami földöntúli kapcsolat fűzi őket egymáshoz), de a legjobbak úgyis csak legyárthatók.