Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
Gyuurma77
üzenetére
Biztos, hogy nem probléma. Annak idején a Deluxe Editiont vettem, amiben a War of the Chosen előtti minden megjelent DLC benne volt, és az első végigjátszással úgy ment le, hogy mindegyik aktiválva volt (kezdetben ezért kicsit sűrű volt a program, így aki elsőre ismerkedik a játékkal, annak lehet, nem ajánlott így játszani annyira).
A Shen küldetést egyébként lehet késleltetni is, illetve ha kihagyod, attól még lehet SPARK-okat építeni, fejleszteni akkor is.
Másodjára a WotC-ot is megvettem hozzá, és azzal kezdtem el játszani, megint csak mindent aktiválva. Ilyenkor a Hunteres játékelemek másképp viselkednek, mint a WotC nélkül, de benne vannak, kipróbáltam (eddig csak a Viper King jött egy random küldetés alatt, távozni már nem sikerült neki
) -
khalox
őstag
válasz
Gyuurma77
üzenetére
Elvileg valamikor a május játékhónapban ugrik elő - ha túl vagy rajta, akkor nem tudom.
Azonban elvileg újat kell kezdened, ha az éppen játszott menet még nem ismerte a DLC-t, mert ott lehet be, illetve kikapcsolni az elején, hogy akarod-e vagy sem, hogy benne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)