Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Willhunting #10665 üzenetére
Én jót mosolyogtam, mikor beírta mindenki a sok okosságot, hogy mekkora bizniszt csinált a Microsoft, a Bethesda majd' 10 éve nem tudott értelmes játékot fejleszteni, a Skyrim portokból élnek meg, szépen lelakják az összes jó címüket és különben is, senkit sem érdekelnek a játékaik.
A valóság viszont az, hogy olyan IP állomány került így a Microsoft kezébe nem csak a játék franchise-ok által (bár azért azok is potenciális GOTY-okat termelnek ki időnként (Fallout 3, New Vegas, Oblivion, Skyrim Doom, Wolfenstein), de főleg az idtech motor és az Orion miatt, ami hosszútávon az egész Xbox családra, a teljes ökoszisztémára kihatással lesz.
De valahogy minden fórum és sajnos elég sok hírportál is leragadt az egyszerű, hány játék került így a kezükbe témánál.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Oistrakh1
tag
válasz Willhunting #15604 üzenetére
Neked előjegyzésed van, vagy elő tudtad rendelni?
-
addikt
válasz Willhunting #15612 üzenetére
Mert még fizikailag nincs náluk készletre véve. Majd akkor változik, ha beszállít nekik a disztribútor és feldolgozzák hozzá a rendeléseket.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
hyggelig
senior tag
Ne aggódj. Novemberben mindenkinek lesz konzolja. A fenti FB bejegyzés a hatalmas készletről elég megnyugtatónak tűnik Aztán arra is gondolj, hogyha esetlen hibás gépet kapnál, még cserélni is tudják.
-
Oistrakh1
tag
Nekem viszont van egy visszaigazolt euronicsos előrendelésem ,nincs kedved cserélni?Csak azért szeretném mert van egy 5%-os kuponom az ed-hez.
-
gduck
addikt
válasz Willhunting #19786 üzenetére
Akkor ezek szerint mégis levehető, de minek Köszi
-
balazs025
senior tag
válasz Willhunting #44153 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha az arctis 7x ilyen lenne.
-
GalaHU
őstag
válasz Willhunting #44153 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a konzolgyártók szerződése miatt nem csinálhat senki "mindent vivő" Lola-T jellegű fejest. Az MS és Sony kifejezetten tiltják, hogy egy eszköz mindkét platformon működjön. Vannak kiskapuk, fejes tekintetében például az Arctic 7x kábelesen megy XSX-en és PS5-ön is, kormányok között ha a Fanatec PS-kompatibilis wheelbase-eire XBox HUB-ot raksz akkor lefedted mindkét platformot (plusz PC)
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
addikt
válasz Willhunting #44804 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de a Nintendo Switch elsősorban kézi konzol. Tehát eleve szűkebb a keresztmetszet. Így a hardver is némileg behatárolt.
Nem ismerem, mert sosem használtam.
Viszont ebből a szempontból sosem értettem miért hasonlítják eladásokban a Sony vagy az MS termékeihez. Ennyi erővel a telefonokat is be lehetne vonni, mert ott is vannak már kész (és külön) felületek TV vagy monitor használattal (pl. DEX). Nyilván a Nintendo közelebb áll egy PS -hez, de az én értelmezésemben nem azonos a két téma.
Vagy tévedek és rossz a gondolatmenet?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Willhunting #48400 üzenetére
PS-en is ingyenes, sőt ott màr ősidők óta az volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zkxdn
őstag
válasz Willhunting #48400 üzenetére
PSen ingyenes játékokhoz mióta eszemet tudom nem kell Plus, vagy már olyan régóta, hogy nem is emlékszem. Pont hogy Xboxon lett most ingyenes és nem Goldhoz kötött.
-
törölt tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Willhunting #48405 üzenetére
Lehet megunták a sok sírást. Vagy csak egy újabb selling point.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz Willhunting #51685 üzenetére
Na ez a beszéd. Így már frankó a dolog. Ezért kérdeztem.
Redneck:
Új szállítmány vagy van aki elállt a vásárlástól. Bontott terméket általában meg is jelölik, illetve az árán is látszik...de nem tudom volt -e egyáltalán ilyen SX -ből. Szerintem általában inkább vagy lemondták, nem vették át az emberek, vagy pikkpakk eladták a neten.[ Szerkesztve ]
-
beverly
tag
válasz Willhunting #51685 üzenetére
Szia!privátba tudnánk pár szót váltani?
-
Wesder
félisten
válasz Willhunting #55905 üzenetére
Igen.
Màs
Jó volt ez a State of Play
-Sifu
-F.I.S.T.
-Deathloop
-Arcadegedon
Gondolom ezek jönnek Boxra is.
(Deathloop nyílvàn.)I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
honeypot
tag
válasz Willhunting #56069 üzenetére
Köszi! Rendeltem is harmincat
-
hombre[EU]
veterán
válasz Willhunting #59718 üzenetére
a hydrát nekem is éppenhogy kiadta a hp-> [link] tiszta víz volt a tenyerem (mondjuk van bennem tíz deka paracetamol is )
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
zkxdn
őstag
válasz Willhunting #69331 üzenetére
Az X.
Az S használtan jó áron beszerezhető. -
persil
nagyúr
válasz Willhunting #69924 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet es nem is lesz benne, csak azt, hogy egyaltalan nem talalkoztam ilyesmivel.
Szemben a felsorolt jatekokkal, amiben keresni kell a problemamentes pillanatokat.Egyebkent ez max gagyin nezett ki, de vegiggondva inkabb csak leesett es a fall damage megolte. 🤔
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Willhunting #69924 üzenetére
A masodik sem hiba, szimplan gyokerul van megoldva, hogy onnan nem johet ki. Egyebkent neha ki tud, ha ugy vergodik, na az hiba.
A korabbi souls jatekok is tele voltak ilyenekkel, hogy az ellenfel a helyen maradjon, egy csomo cheese-t igy lehet lehozni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Willhunting #81536 üzenetére
Faceplam. Tényleg a harmadik Bioshock játék. Végül is az egész a levegőben játszódott, erre miért nem gondoltam.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Willhunting #82387 üzenetére
Azt oroszok csináljak,nem hiszem hogy bármi változás lesz ott.
Live-Die-Respawn
-
válasz Willhunting #87823 üzenetére
Arra a 8k kijelzőre sokat kell még várni. Nálunk kb 1-2 éve voltak a beugró modellek 700 euró körül. Mostanra viszont kompletten eltűnt az egész kategória. Pl MediaMarkt, Saturn, Bcc, Coolblue boltokban is csak rendelni lehet (Ha van valahol raktáron), vagy egyáltalán nem is foglalkoznak vele. És ezek itt nem kis boltok...
Én személy szerint, nem is nagyon látom értelmét, mert ahhoz, hogy számottevő különbséget lássak a mostani tévémhez képest, ahhoz kb 100-110"-os méretben kellene vennem, arra meg biztos nem adok ki 3-4 millió forintot.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Willhunting #87828 üzenetére
Nekem még rémlik valami 3d dolog is, hogy az mekkora királyság lesz a tévéknél, meg mindenki azt használ majd... Meg valami hajlított kijelző is rémlik... De ez már nagyon nagyon régen lehetett... Oh wait!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz Willhunting #88547 üzenetére
Holnap valamikor, még zélanddal is szerintem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Willhunting #89451 üzenetére
Azért írtam, hogy ez van betervezve. Legalábbis a Take Two 2020-ban kiadott 5 éves tervében, nagyon sok marketing pénznek az elköltése van/volt betervezve a jövő év második felére.
Moby: végülis jöhet egy majomhimlővel keresztezett COVID2.0 is idén...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
veterán
válasz Willhunting #89543 üzenetére
Semmi sem lehetetlen, hajrá 👍
-
NoOne1976
őstag
válasz Willhunting #91065 üzenetére
De elvileg ha Ft-os árat választok cdkeysen, akkor azzal kellene terhelni a számlát. Ott nem lehetne átváltás.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Willhunting #91299 üzenetére
szerintem mindegyik kódhoz. én aktiváltam egymásra egy goldot, 2 gpu kódot és mindháromra beadta
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
NoMagix
addikt
válasz Willhunting #91299 üzenetére
3 év a max. , legalább is régebben úgy volt.
-
persil
nagyúr
válasz Willhunting #91677 üzenetére
Nem akartam leirni, de pontosan igy van.
Meg ez a mindent IS kikapcsolgatni, meg kihuzni OSSZESEN havi ~500 penzert meg a hulyeseg netovabbja. Ha pedig tenyleg annyit szamit, akkor eleve a konzolosdi a legkisebb problema.
Egyebkent viccnek napi 5x rettento gyenge mar.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Willhunting #91677 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy neked túl van -e tolva vagy nem. Hanem az hogy aktuális -e vagy nem. A jelenlegi átlagfogyasztás és hatósági árak miatt fontos néhány háztartásban.
Tartsuk tiszteletben azt, ha valaki ezeknek az eszközöknek használatával a megfelelő értékre próbálja csökkenteni a háztartása fogyasztását.
Nyilván nem csak a konzollal, mert az önmagában kevés lenne.
Szerk.:
Engem egyébként nem érint a téma, de ettől még megértem azokat, akik minden nem létfontosságú eszközön spórolni szeretnének.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Willhunting #91703 üzenetére
Nem a globális helyzetről van szó. Hanem arról, hogy Magyarországon 210 kWh havi fogyasztásig fizeted a kedvezményes árat (2523 kWh/év). Felette a piaci árat kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Willhunting #94679 üzenetére
Többi TV -n nálam sem. Amúgy van infra. A saját Xbox távirányító is azzal kommunikál.
Amúgy most megnéztem PS5 -tel és Switch -csel. Egyiknél sem csinálja ezt. Azokat nem kapcsolja be.
Valami az Xbox és a Samsung között van, ami ezt eredményezi. Meg amúgy az is látható, hogy valószínű mégsem (vagy nem kizárólag) a távirányító csinálja, mert nem egyből kapcsolja be az Xbox -ot, hanem pár másodperccel később.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Willhunting #101461 üzenetére
Igen ennyi a probléma, vagy még egy dongle hozzá vagy egy olcsó kényelmes Hyperx füles a PC-hez kábelesen….nálam úgy van, monitorhoz közel ülök.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
GalaHU
őstag
válasz Willhunting #101461 üzenetére
Ennyiért ingyen van, ha belefér a keretbe, ki ne hagyd! Nekem is ilyen van, én a Box és a PS5 között váltogatom, de mindkét masinával tökéletes! A megjelenése után világszinten lerabolták a készletet, mert a 3 platformra való kompatibilitása eléggé egyedülálló ebben az árkategóriában…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Mr X
veterán
-
discrate
aktív tag
válasz Willhunting #104770 üzenetére
Huh, köszi szépen. Erősen elgondolkodtam.
Bár a 40k-t nem akartam átlépni, de a 7x elég jó deal ennyiért. Alapban a magas (itthoni) ára miatt esett ki. -
Zoleee83
addikt
válasz Willhunting #106151 üzenetére
Közben megtaláltam ezt a bővítményt is, elment vele 1 óra, de nem működött, sem a reWASD program.
Elengedem ezt most.
Köszi a segítséget, majd ha XSX elé keveredek lesz újra játék.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
addikt
válasz Willhunting #112918 üzenetére
Az elmúlt évek problémái, folyamatai után szerintem ki lehet kukázni a korábbi logikát.
Ezt mint forgalmazó mondom és látom, függetlenül a magyar helyzettől. Bár más területen dolgozom, de ez ebből a szempontból nem sokat számít.
Szerk.:
Egyébként valószínű ezért nem emelik a Series S árát, és valószínű ezért érkezik az 1TB verzió.[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Willhunting #112918 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy az előző generációban sem igazán csökkentek az árak az erősebb gépekig (főleg a kékek oldalán).
Az erősebb gépek megjelenésével változott picit a helyzet az MS-nél, a One S-t nagyon diszkont áron szórta, hogy meglegyen a kapudrog.
Ugyanerre számítok itt is, ha egyáltalán lesz erősebb gép.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Willhunting #120316 üzenetére
Jep, így van, magyar store-ban sem vásárolhatok belőle.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
chipesz
őstag
Nem univerzális. Hiszen a török/argentin stb Storeba is külön gift card kell, nem lehet magyart venni és azt levásárolni máshol.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Wesder
félisten
Minden règiónak külön zsebe van, ahova az egyenleget töltöd fel. Feltève hogy abban a règióban van feltöltőkártya.
-
eL Geri
őstag
Én úgy látom jelenleg napi kb. 162 pontot lehet összeszedni, plusz hetente egyszer + 100-at.
Ha ezt gyorsan elosztom, akkor kb. pont 1 év alatt. -
Steve1207
veterán
mai napra max 63 pontot ajánl - Az amiatt van, mert kihagysz napokat és visszaesel alap lvl szintre. Olyankor kevesebbet lehet naponta összeszedni keresésből, 45+3+15 az arány desktop/edge/mobil vonalon kezdéskor, ha jól emlékszem, az meg pont annyi.
.
-
frankdelgado
őstag
válasz Willhunting #131854 üzenetére
Nem tapasztalok ilyet, meg ugye fülessel játszok leggyakrabban, de ha a jó gazda gondosságával szeretnék eljárni, akkor 3+ éves gépet lehet, h nem árt.
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest