- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
libit
tag
"A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason."
vedjek ha akarjak, nem izgat, de azert ne felevente adjanak ki uj OSU1 filet!!!
az utolso 2024 szeptemberi, az elotte levo pedig marciusi volt?!?
ergo ha pont oktoberben nyekkent meg a HDD, akkor varhatod, hogy sziveskedjenek vegre kiadni ujabb OSU1 filet, hogy meg tudd javitani a konzolod (gyakorlatilag igaz az osszes one es series verziora) - na, ez az igazi microsoftos termektamogatas!!!!
(termeszetesen ugyan ez igaz ha SSDre cserelned a HDDt - ott legalabb visszateheted a HDDt) -
-
A csere már nem nagy macera, ha nyitva van. Ez a pattintott (és ragasztott) műanyagkorszak nekem is a halálom amúgy. Minden bolha egy infarktus, hogy eltörted-e.
Nem tudom, mennyire van kalózkodás Xboxon, de pl. PS3-at szerelek most, az szét van hackelve
@alufelni : A cikkben írt cuccot (Xboxonehdd) kell használni, az megcsinálja
-
alufelni
tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy szeretnék ssd cserét a one s konzolban , van otthon egy kb 3x használt ssd-m , (már az usb OSU1 zip-et töltöm) a kérdésem az lenne hogy milyen formátumra formázzam az ssd-t vagy azt a rendszer megcsinálja?
Köszönöm a választ. -
Fuhh én nemrég egy Xbox One-t pasztáztam újra, az se volt piskóta. Pláne, hogy csomó videó van a YouTube-n a szétszedésről, de valahogy mindnek fél másodperc alatt lepattan a fedőlap. Én meg éveken át feszegettem, mire szétnyílt. Szerencsére még HDD-t nem kellett cserélni, de jó tudni, hogy az is macera lesz. Következő experiment lehetne SSD-re csere.
Nekem is tervben volt, de aztán inkább jött az utód, amiben eleve az van.
A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason. Nagyon érdekes az SoC, ami ezekben van.
-
-
Most hozzám is került egy ilyen Xbox hiba.
Elküldjem?
-
-
-
-
Mák, ezt viszonylag könnyen megúsztad.
Remélem új vinyónak nem 500GB-ost tettél bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megkerestek egy Xbox One S-el, ami nem kapcsol be. Miután hozzám került, kiderült, hogy természetesen bekapcsol... csak...
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Használt prémium és egyéb számítógépházak - Thermaltake View 37 - Zalman Z1
- Nintendo Switch OLED - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- !!!Akció!!! OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black (fekete)
- Használt prémium és egyéb számítógépházak - AEROCOOL GT Advance - KOLINK Vault - DEEPCOOL Kendomen
- ASUS ROG RYUO 240 AIO OLED KIJELZŐS! // 1 ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest