Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
sittes79
üzenetére
Én sem. pzstm -hez hasonlóan én is azt gondolom, hogy idén nem veszem meg egyiket sem. Puffognak külföldön is rendesen, hogy nem sok előrelépés van grafikailag.
Az én véleményem az, hogy kicsit elkényelmeskedtek az amd ötletén. Szerintem ennél komolyabb vasat kellett volna összerakniuk.Forza 5 sem úgy muzsikál ahogy kéne. Nagyon nagyon sok véleményt olvasok, olyanoktól akik ki is próbálták és egyáltalán nincsenek elragadtatva. Hát úgy tűnik ennyi ez a nextgen nekem. Majd ha 100k környékére esik (mert szerintem elég hamar fog) akkor veszek, addig meg marad a jó öreg xbox 360.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- World of Warships
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7