Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz boost #118026 üzenetére
Nem szeretek félbehagyni sem filmet, sem játékot. A negyedik rész tetszett, így egy darabig vártam hogy hátha jobb lesz. Aztán már volt bennem valamiféle "csakazértisvégigtolom" dac.
(#118029) Mister_X: Ouch, ez fájt... Te mitől vagy ilyen butthurt? Komolyan páran itt úgy viselkedtek, mint az óvodások. (Nem tudom hogy milyen az Uncharted 4. Csak az első résszel játszottam eddig, de az annyira nem jött be, látszik rajta hogy 10 éves játék; a Tomb Raider sokkal jobban tetszik.)
(#118033) turikoczka: A kevés játékra fordítandó időmben single játékokkal szórakozom leginkább, így lehet hogy multiban szuper, de single játéknak nekem nagyon gyengén muzsikált.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
42861
senior tag
válasz boost #118227 üzenetére
Ezek nagyon szép eladási számok. De ha figyelembe veszem, hogy közel 70 millió PS4-re ment el ennyi, akkor már közel sem olyan acélosak ezek a számok. Sőt, UC4-en kívül kifejezetten gyenge teljesítmények szerintem.
Nemrég említett itt valaki egy érdekességet. Nem akartam elhinni, ezért megnéztem magam. Az amazon.com eladási listáját szerintem tekinthetjük valamennyire mérvadónak, talán a legnagyobb forgalmú webshop a világon. Ha a top20 legtöbbet eladott PS4 játékok listáját néztem, 3 db ex cím volt köztük. UC4, Last of Us Remastered, Horizon ZD. Ugyan ez a szám az Xbox One-os listán 2 db volt. FM7, Halo 5. De ha a Last of Us-t belevesszük, ami ugye PS3-as játék eredetileg, akkor a One oldalán számolhatjuk a Master Chief Collection-t is, mert akkor az is benne volt a top20-ban. Tehát 3-3. A többi mind multi cím volt. Ezek szerint akkor mégsem az exek döntenek? -
boost
addikt
válasz boost #118327 üzenetére
Kicsit off, de elég nagy itt a forgalom.
Szóval engem jobban érdekelne kipróbálni, hogy milyen, mit tud, kicsit nyomogatni, megnézni egy két játékot pl AC Origins, hogy milyen szép, mint valóban játszani vele, és kitolni játékokat. Olyan játék most nincs, amit végig szeretnék játszani.
Arra meg, hogy megvegyem, és egy dolog legyen a polcon, annak sok értelme nincs, és más elől veszem el. Kár, hogy nincs ilyen konzolbérlés, vagy esetleg lenne valaki, aki mondjuk két hét múlva 165e helyett 155e-ért átvenné. Lamentálok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz boost #118422 üzenetére
Én a Pro-t is állítva használom, mindenféle állvány nélkül. De tényleg jó az X-hez, ami van. Én is szeretem.
Rátapintottál a lényegre. Az X dashboardja egy káosz. Már a One-nál is éreztem anno, még az X360-é jó volt, szerintem az jobb volt, mint a PS3-é.
De ez a mostani, borzalmas. Ide-oda kell rángatni a sticket, egy művelethez millió lépés kell, meg rángatás, szívből utálom, de tényleg.
Bemész a store-ba, és egy icipici gomb csak a Deals, meg a Redeem code, alig lehet észrevenni. Ellenben baszott nagy csempéken totál irreleváns infok vannak.
A PS4 dashboardja sokkal logikusabb, rendezettebb, tényleg pillanatok alatt érhető el minden. Elég csak a Twitch stream-re gondolni. Itt egy vicc, hogy
1. A játékból ki kell lépnem a dashboardra
2. Ott megtalálni valahol eldugva a Twittch-alkalmazást
3. Azt elindítani
4. Átnavigálni a start brioadcastingra
5. Lekicsinyíteni az alkalmazást
6. Vsszalépni a játékbaAgyfasz, de komolyan.
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz boost #118663 üzenetére
Azért az kicsit szomorú, hogy ebből a 10 játékból kettőt elkaszáltak, 2 meg még nem jelent meg 2 év után sem; viszont a lista nem igazán bővült azóta újabbakkal. (Amik pedig megjelentem és játszottam velük [QB, GOW4], nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz boost #118663 üzenetére
Napi régész.
De ha már felhoztad:
QB - XO legjobb játékai között van számomra minden hibája ellenére. Imádom a mai napig, remélem jön folytatás
GeoW 4 - SImán jó volt, de semmi extra, trilógiát előtte letoltam, azokat jobban élveztem.
CD3 - Egy dekányit sem érdekel már.
Scalebound - Sírok...de tényleg...
ReCore - No comment, 1 óra után del...
Halo Wars 2 - Imádtam, jöhet a 3. rész vagy a Halo 6-os crossover.
Cuphead - Day-1 lett bizony \o/
Inside - Az évtized meglepetése nekem, imádtam.
Sea of Thieves - No comment, egy dekányit nem érdekel.
Fable Legends - Ennek meg már úgyis mindegy. .D
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz boost #118740 üzenetére
Azt írja az FH3 mellett a multiplatformokat is inkább X-re venné, mint Pro-ra. Ebben azért van logika, szebb grafika, jobb teljesítmény és Xboxra általában olcsóbban lehet játékot venni (jobb akciók, jóval könnyebb más régióba utazni, global kulcsok az online boltokban, stb).
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz boost #118837 üzenetére
Jár még hozzá. De ebayről is lehet rendelni 1-2ezresért. Mondjuk nem tudom milyen lehet. Alapzaj stb. Van valakinek tapasztalata ebayes adapterrel?
(#118825) Ulthanito Mire átlépsz a másik accba simán átteszed a locationt is. A resi meg kb pár másodperc. Amennyit spórolsz kibírod azt a fél percet. Telefonon meg még újraindítani sem kell. Amennyit spórolsz a storeozással elég bullshit indok, hogy könnyebb a profilváltás.. Nekem bármikor beleférne az a fél perc, ha több ezres spórolok.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz boost #118932 üzenetére
Ja, hogy nem is vetted meg. Akkor uccu valami gémer bót. Legjob játék idén. Én eddig nem igazán szerettem az AC-t, de az Unityit végignyomtam nyáron az nagyon bejött, aztán most meg ez is.. 30 órát vágtam már bele és nem tudom letenni. Sok terület még nincs is felfedezve..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
-
nagyúr
-
gduck
addikt
válasz boost #118956 üzenetére
Nekem 2 évig kitartott az első rész, azért csak addig mert most itt a második rész. Szóval én pl. nem 10 óra alatt kimaxolom játékos vagyok, hanem évekig elvagyok egy játékkal és így simán ráérek gyűjtögetni. Ráadásul nem sietek sehová
Milyen elvárásokról beszélsz? Pont fordított a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
válasz boost #118960 üzenetére
Ez egy nagy lejárató kampány szerintem. Nem minden ok a játékkal, de nem is lett szar. Szép lassan majd csak az activision ad ki fps-t, aztán majd lehet sírni. ,de abból a szempontból nagyon nem értem a kritikádat, hogy stílusban valószínűleg nem érint téged, de véleményt alkotsz egy olvasott forrás alapján a játékról, holott sosem vennéd meg.
-
3L1T3
addikt
válasz boost #118988 üzenetére
Értem, hogy az átlag user nem veszi észre a frame dropot. De azért nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy eléggé zavaró tud lenni. Ezért nem értem.
Félreértés elkerülése végett van One X, PS4 Pro és egy High-End PC-m is.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz boost #119052 üzenetére
Ez így ebben a formában bizony nem igaz.
DLDVI-HDMI-vel megy a hang (személyes tapasztalat).
To get audio from a DVI port on a GPU. You MUST have a DVI to HDMI adapter.
If you do DVI-DVI cable to to the monitor, it will not carry audio.
Persze, konzollal még nem próbáltam, így ott nem tudom, de elméletileg ott is működik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Grawens
senior tag
válasz boost #119056 üzenetére
"Ha veszel egy olcsó 4K HDR tévét, arra is zöld pipával reagál a box, hiszen olyan elektronika van benne, ami fel tudja dolgozni a HDR10 jelet, és vissza is üzen a boxnak, hogy támogatja. Csak épp kirajzolni nem tudja a panel."
Kicsit pontosítsunk.
Maga az LCD panel ki tudná "rajzolni" 8bit, 10bit, stb.. Ami mögötte van, az már sokkal fontosabb. Egy olcsó monitor esetében nincs Local Dimming, olcsó IPS esetében IPS-Glow, stb.
Az viszont igaz, ha az elektronika tudja, de a komplett panel nem, akkor fabatkát sem ér az egész.
Érdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz boost #119064 üzenetére
Lényegében Neki már megvan az új gazdija. Kihasználatlanság miatt megy a háztól, mert az is csak 2 hetente van bekapcsolva, meg max akkor, amikor bezsebelem a Goldos játékokat. na meg, ha unokaöcsémnek eszébe jut, akkor minecraft-ozik/rocket league-ezik egy kicsit.
Oké persze, elfér a polcon, de nem erre vettem annó, hanem még arra, hogy úgy volt, hogy elengedem a PC-t. De ez nem így alakult.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest