Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz -Rolika- #92561 üzenetére

    Nekem Cloud II van, jack-kel van összekötve a kontrollerrel. Hallom benne a beszédet és a játékot egyszerre, illetve a saját mikrofonjával hallanak engem is. Nagyon tiszta minőségben, és nagyon jó a zajszűrése is.
    Tudod csak headsetként is működtetni, lehúzod a fogaskeréknél a csúszkát minimumra és attól még optikain vagy HDMI-n, ha máshova is kilövöd a hangot az is fog menni.

    A Cloud II-vel valóban van lehetőség PS-hez USB-n keresztül is csatlakoztatni, akkor lehetőség nyílik a saját hangkártyáján a Virtual 7.1-et, illetve a chat és játék hangerejét külön állítani.
    Valamiért a MS-nak nem sikerült 2017-re sem egy olyan rendszert alkalmazniuk, ami egy rohadt USB-s fejhallgatót normálisan kezelne és ne kelljen szopni a Jack-es megoldással, ami azért szar, mert, ha nincs adaptered, akkor mászhatsz be a menübe és a fogaskerék alatt tudod csak állítani a hangerőket, ami játék közben rohadtul kényelmetlen. Az adapter 4-5k körül van.

    A kimondottan Xbox-os verzió az egy jó reklámfogás igazából, szerintem semmi más.

    [link] Még itt is csak külön lehet megvásárolni az adaptert. Vicc kategória komolyan mondom. :W

    Szerk: most nézem a CloudX-nek van a vezetékén mikrofon némító és hangerőtekerő. Ebből a szempontból jó lehet, de szerintem akkor sem éri meg a felárat. Az adapteres megoldás sokkal jobb. Van PC-hez való kábeles fejesem is, amin ilyen vezetékes hangerőállító van, sose találom kb, hogy melyik oldalt kell tekerni és hol.

    Amelyiket a legolcsóbban tudja megvenni a kolléga a kényelmi funkciókat is beleszámolva, vegye azt. Szerintem. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés