Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
Aktív témák
-
anulu
félisten
a mega hackelés akkor is a ''PC-n futtassunk PS2 game-t''

az EP3 - Revenge of The Sith kultúr sebességgel, minimális graf buggal elindul, csak mikor bejönne az ''úszó betűs rész'', akkor szétfagy. asszem hegesztenem kell az emulátort. még jó, hogy szabadon elérhető a source
addig viszont teljesen jól, szépen, és kultúr sebességgel megy! a LucasArts logós minifilm is teljesen jól megy. 
a BurnOut3 viszont már az első Loading screen 3/4-énél szétfagy, bármit ügyködök. a GT4 Prologue-nál bejön az SCEE és az utána levő képernyő, utána viszont nem ad képet. lehet, h video plugin gáz van, annak viszont nem találom a forráskódját
-
turho
addikt
Secha ha leszel napközbe, küldj már MSN-en jelzést majd látom hogy villog

Nem tudje valaki, félreflashelt dvd-rommal lehet-e valamit kezdeni?
-
anulu
félisten
Secha! küldtem mail-t.

-
turho
addikt
Ps1-nél fejkitámasztást építettünk át, meg motorokat cseréltük nagyobbra....

Holnap elsírom a bánatom LG dvd ügyben, most lefexek.
Az a gond hogy a pc bootoláskor megáll, ha az átflashelt drájvot rádugom. Így nemtom hogy a francban lesz belőle megint pc-dvdrom. Ma bontottam ki...
-
_Volkovy_
nagyúr
Pont azt akartam írni,hogy milyen jó a konzol,megveszed összedugod és megy.

-
anulu
félisten
az azért vhol megnyugtat, h a konzolok is b@xtatva vannak, nemcsak a PC

-
turho
addikt
MSN-en elmondom majd. Nemtom hogyan tovább.
-
Secha
csendes tag
elvileg 80-tól számolva visszafelé a negyedik ér az. Mivel a 80 eres abban különbözik a 40-estől, hogy egy jel egy GND. így jön ki 2 helyett 4
gondolom érted. Szal hajrá. Amúgy nálam most az volt a divat, hogy inverzbe rakom, és akkor villog amikor dolgozik egyébként meg világít. Mint az amerikai indexek. -
turho
addikt
Ok, köszi. /Ugye 80 eresnél is a piros az egyes?
/ -
turho
addikt
Ha van kép is az se baj, de elég hogy a pirostól hányadik éren megy a jelzés. A másik fele meg 5 voltra, led és 470 ohmos ellenállás asszem.
-
turho
addikt
Ok, várjuk

-
Secha
csendes tag
Jah én is észrevettem bizonyítottan de nem ekkora különbséget láttam, persze ha van fölös akkor jogosan tolod bele. Majd számolj be. jaaa a bekötés pilla előkaparom má gyorsan bocs csak elfelejtettem.
[Szerkesztve] -
turho
addikt
Boxba kék rakni 1-et mert bizonyítottan feljavul a hdd töltési ideje, minimum 30 % gyorsulást mértek nagyobb gammáknál, pl. Halo 1-2.
-
Secha
csendes tag
Ha van egy multimétered akkor menni fog (perrsze, hogy van) de amugy hova akarsz 80-as kábelt? Ugye nem a boxba?
Nézem és írom de nemtom hányadik ér a szalagkábelen mindjárt meglesz.
[Szerkesztve] -
turho
addikt
Még1 kérdés: 80 eres ide kábelre hová kell tenni az IDE LED-et?
40-esre tudom. Nem akarnám elbaxni 
-
turho
addikt
Engem nem érdekel a netes játszás, csak a kijelző tetszik....Legolcsóbb megoldást keresem hogy legyen ilyen informatív LCD-m.

Lehet a mostani konfigra vmi plusz progit telepíteni, amivel mp3-at is lehet hallgatni úgy, hogy gyorsan kezeli a tartalmat, és tekerni is lehet mp3 számban? -
turho
addikt
ok

Mennyi is egy aladdin xt lcd kijelzővel? /akciós áron
/.
Beépíteni hogy lehet esztétikusan? -
turho
addikt
Ok, sirály
Holnap estére elkészül az LG 8163b dvd-rom projekt 
-
Secha
csendes tag
Nem SoftMod-os az tuti
Akkor ugye ki se kell bontani a gépet, de az a legneccesebb merrt ott ugye ha bármi ''kiegészítő'' ami a mod-hoz kell eltűnik, akkor ugrott a buli. Mindre jogosult vagy használd bátran ftp-zzzz meg minden.
Nem lehet semmi komoly gond amit egy auto installerrel nem tudnál megoldani. Csinálj ftp-n pc-re egy full backup-ot és akkor tölts le a Bővebben: link -rol a slayers-et vagy gemini-t és akkor mehet a teszt meg fejlesztés ezerrel. -
turho
addikt
De akkor ez a box nem softmodos, megnyugodhatok /az a chip rémlik amit felírtál/. ?
Szal ha evoxot akarok cserélni nyugodtan megtehetem? Illetve ftp-zhetek a boxra pcről?
Sajna a standard magyarított Evox van rajta, bár jó a magyar nyelv de sztem ez nem az az evox amit a legjobbnak tartanak.
Mondjuk az emulátorok plusz 2-3 rom/db rajta vannak.
Ez az Evox bios:unknown-t ír ki.
Írd már le ha ez a bios chip bele van rakva, mire vagyok jogosult?
-
Secha
csendes tag
Biztos, hogy csak bios chip. Mivel gondolom csak egy darav 49LF020 van rajta. Ez csak annyi, hogy nem a gyári BIOS müxik hanem ami ebbe felvan töltve.
-
turho
addikt
Hasonló chip van egy fehér nyákon, de beforrasztva. Egy cérnavékony sárga vezetékkel bekötve a felette lévő kockachip elvágott egyetlen vezetősávjára. Ma szétszedem a boxot, és beírom ide pontosan mi van ráírva. Mondom Platinumshop-os gép, v 1.6-os, és kíváncsi lennék mi ez a chip, mit tud ezzel a box. Semmilyen live-ot ilyesmit nem kértem. Sztem csak bios chip...
-
Secha
csendes tag
Turho neked nem ilyened van?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
Én beszéltem vele regel hatkor, hogy inkább várjon egy órát aztán jöjjön ha minden tuti. De szegényt csak hajtotta a tatár és jönni akart. Marhára sajnáltam de ez van má nemtok mit tenni. Várjuk a chipet neki.
-
turho
addikt
Ok. Biztos örülni fog. Csak úgy beszéld le hogy tutira mert 1 felmenés kb. 1 nap kuka.

-
Secha
csendes tag
A GT4 az téleg télleg na.
Erre nemtok mitmonni.

-
Secha
csendes tag
Hát jah sajnos megtúráztattam bár nem állt szándékomban elhiheted
Sajna a DMS xar volt amit kaptam. Én szóltam neki, hogy ne jöjjön mert semmi sem biztos sajna. De ugye őt hajtotta a ''szerette volna vágy''. Sajnálom baromira de rendeltem neki újat és nem is egyet, és ha esetleg nem vállalod el neki akkor megcsinálom szívesen neki ingyen is mert célom, hogy neki jó chipje legyen és működjön amit szeretne. -
anulu
félisten
részemről defaultból rühellem a konzolokat.
van néhány jó játék, régebbiek gyönyörteljesen mennek emulátorral, csak ez a PS2 nem akar rendesen összeállni. márpedig sajnos(?) szimulátor-függő vagyok, és a kívánságlistám abszolút első helyén jelenleg egy olyan gép szerepel, amin fut a GT4. nem érdekel, h ez PC emulátorral vagy egy fullos PS2. a konzolt másra nem használnám...
DVD-t PC-n nézek, vagy a TV-re rákötött asztalin.
amúgy a Sonyval nekem is bajom van, bár ezt inkább akkor nem hangoztattam, mikor anyámék megvették a Sony TV / Video szettet... utána meg kaptak egy Sony asztali DVD-t. inkább nagyívben elkerülöm...
[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
Jójó gt4 vanye.
Erre izgul most mindenki. Ne egyetlen játékkal hasonlítgassuk, és mondtam, hogy nem flém csak ÉN SZVSZ jobban szeretem. De figyi volt itt közben nálam már gép miót javszerelek, és a mindennapi használat plussz némi DVD nézés esténként (arra alszom el) nemigazán lesz hosszúélető a ps-ke. Nem azt mondtam, hogy más ne használja hanem azt, hogy én szeretem és nem véletlen. Az is ott van kivehetően, hogy mindenki jól gondolja meg mit mire vesz. Aztán tőlem mindenki vehet magának annyi ps amennyit akar. Szal csak jeleztem, hogy én nem szeressem
Borzongok tőle. Szóval ne érts ám félre nem a ps tulajokkal van bajom hanem a fos konstrukcióval. Sonyy 
-
Secha
csendes tag
sokmindennel én is így vagyok.
Gyűjtögess én megvárlak. Mé nem box-ot vesztek? Én olyan szinten útálom a ps2-t min t a fene. Mármint úgy mint konzol. Nem akarok itt flémelni mert nekem olyan hót 8, hogy mit vesztek, csak nekem a box megbízhatóság és fonkcionalitás szempontjából is jobban tetszik. Játékok is vannak hozzá annak ellenére, hogy az a hír, hogy arra alig van. 
-
Secha
csendes tag
Helo.
Az EvoX alatt ha esetleg van olyanod, hoyg Bios Checker akkor ott is megtudod nézni. Ha nincs feletelepítve akkor kell egy jó kis utility disk-et töltened és miután kiírtad bebootolod és akkor már megtudod nézni ELVILEG. Mert nem minden BIOS-t tud azonosítani az sw-se. De van rá esélyed. -
tsu
tag
Hali!
A gép szétszedése nélkül hogyan tudom meg, hogy milyen modchip van benne?
Evox van rajta.
Thx! -
anulu
félisten
jobbra fel, meg up a topicnak. nekem majd PS2 kérdésem lesz (remélem, mert az azt jelenti, hogy összejött rá a pénzem), addig is legyen szemem előtt a topic!

-
Secha
csendes tag
Lesz lesz minden link kép mi zem zájnak zingere csak behavaztam itten ezerrel.

KV-zok.
-
turho
addikt
OK. Nekem 1ébként bioschipnek tűnik. /Pl****um-shopos mutatvány/.
Linkeket várjuk, meg képeket.
Van egy LG mostani dvd-rom modods fórumlinkem a Sid-nél. Hoszabb téma, de honosítani kéne. Az a lényeg hogy működik. Csak nem tudok ilyen szinten angolul. Ha érdekel, a sidocious.hu-n elküldöm, vagy kérd el sid-től.
[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
Hella enpera. Nos. A mininyákos kockachip-ről így gőzöm sincs. Lehet akár valami akira kezdemény vagy ha xilinx uc akkor akár pandora is. Szal bármi is lehet. Az LCD az igazábol ''okosan'' akár programozható is. Alapból a szokásos lóding, date, time eszközről van szó esetenként. Bővebben befogok linkelni egy két dolgot majd este és akkor látjátok mit tud milyen chip esetében.
A rambővítés igazából linux vagy akármilyen futtatott program esetében lehet ''jó''. A szitu ugyanaz mint ''pécé''
esetében. Gyorsabban tölt stb. Annyira nem nagy durranás ha csak játszol mert max gyorsabban fog töltődni a dolog egészen a dvd sebességhatáráig ami nem sok az alaphoz képest.
gondolom érted.
Kb ennyi. Ha bármi kérdésed van bátran nyomasd ide vagy a www.sidocious.hu -ra. -
xxmen
tag
Nem akarok uj chippet, csak tartalmat a mostaniba. Szal?
-
turho
addikt
Háj Secha
itt is!
Nah szal akkor majd itt is kérdezek: Mire jó a rambővítés a boxon? Milyen alkalmazásokban? Van-e hátránya?
LCD-s chipekről van kép vagy link? Mit tudnak kiíratni, beléjük van ''drótozva'' az infó-lekérdezés, vagy van ami programozható is?
OFF de fontos:
Az én boxomban amit szereztem egy mini nyákos kockachip van, beforrasztva tűs csatlakozósorral. Elég gyárinak néz ki. Egy cérnavékony kis sárga vezetékkel egy felette és kicsit jobbra elhelyezkedő kockachipre is be van forrasztva. A chipnek ehhez a lábához vezető fólia meg van szakítva. És ami meglepett: gyárilag furatgalvanizált helyre van forrasztva a sorcsati. A chip kocka, és vaskos rajta. Ez mi a fene? Milyen Chipem van? -
Secha
csendes tag
há ja
mosmé? -
Secha
csendes tag
Üppp.

-
Secha
csendes tag
Pl. a SmartXX chip -nek van több bankja amikben tárolja a különböző BIOS-okat. Ha te erősen hekker lelkülető vagy akkor érdekelhet a dolog, hogy mikor milyen BIOS-t töltesz be és mit használsz. Ha játszol DVD-t DiVX-et, akármit nézel vagy mp3-at halhűgatsz akkor nemigen van szükséged ilyen drága chip-re. Ha már komoly fejlesztési terveid vannak ( ami a konzol kategóráiban értve komoly
) akkor érdemes ''befektetni'' ilyen cözuccra. Alap esetben elég egy aladdin chip is. Ennek összesen gyárilag egyetlen BIOS bankja van és ebből tölti be az EvoX BIOS-t ami behúzza az Evoution X dashboard-ot (oprendszert). Ez kiegészítve néhány segédprogrammal már igen lelkesen és könnyedén használható MM centert alkot. De ha olyan ingerenciád van akkor mehet rá WinCE is és Linux is ha tolsz rá egy billt meg egy egeret és Linux alatt KDE -ben mehet is az email kliens meg a böngésző a netre és háváj dizsi. 
Igenám de itt jön be, hogy nem is annyira jó a TV-n netezni vagy kevés dolog fér ki a képernyőre. Akkor VGA csati a hátába és már kész is a mindentudó MM center és házi linux kliens
Najó nem egy szuperszámítógép de kis lakásban esztétikusan kivitelezhető és megbízható rendszer is lehet belőle. 

-
Secha
csendes tag
az nem chip-en múlik hanem a feltelepített szoftveren. A soft-mod-os gép is tud divx-et jácccani.

Szal majd holnap ha tényleg érdekel elmondom, csak már 1000x lekiabáltak, hogy mit tudálékoskodom
Mosmeg megittam már 7-8 sört ha jól emléxem. szal jó éjt mindenkinek. -
Secha
csendes tag
Üpppp

-
Secha
csendes tag
Persze nem beépítve

Aladdin Live az már megteszi szvsz. Igaz nincs 4-5-6-7-8 bankja de nekem eddig nemigen volt rá szükség.
SmartXX beépítve LCD-vel 26.000.- ez elég jó?
Ez igen fafa kis chip. -
Secha
csendes tag
Xecuter ~15.000.-

Nincs sajna most boxom
elfogyott.
De csak akkor vegyél drága chipet ha ki is használod.
Itt az olcsóbb chip az nem rosszabb csak nincsen annyi szolgáltatása. -
Chandler
senior tag
hali
melyik a legjobb chip-ed? es ezzel egyutt egy x-box mennyi? -
Secha
csendes tag
Ezzel a kezdetekkor még sokat foglalkoztunk. Elvileg van más BIOS is ami tudja mert én a PIXEL8-at még nem használtam. Délutánra megálmodom mi lenne a legjobb és, hogy én hogyan csináltam eddig, mert én igazából a működő VGA kábelemet is egy M8+ -os BIOS-al használom ha jól emlékszem.

-
xxmen
tag
Hali! Nekem olyan gondom van:
Legyártottam ezt a kábelt:Bővebben: link
Minden más működik rajta, csak 1 gondom van vele, a VGA rész nem akar beindulni. Szépen kicsengettem kábelenként, megnéztem van-e benne zárlat. Szal nem volt. Utánna olvasgattam és neten láttam, hogy PiXEL 8 Bios kell hozzá, ami támogatja azt a funkciót amivel beindul a kábel VGA része.
Nekem ez a bios kellene, mennyiért módosítasz tartalmat a mostaniban. Előre is kösz!
Ui.: Alig várom már a pénteket az XBOX360 miatt.
[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
ÁPP

-
Secha
csendes tag
BP. XVI.

-
Sefter
veterán
Hova kéne vinni a gépet ha megtetszik az ajánlatod ?
-
Secha
csendes tag
Hibás konzolokat felvásárolnék megbeszélés szerinti árakon.
Ps2, XBOX, GC főként. -
zsulboy
senior tag
Jobbra át!
UP! -
Secha
csendes tag
aztán a 29 vezeték helyett a magic esetében a matrix 18-al megoldja. Mindenkinek jobb ha nem kell hülyére forrasztani a nyákot.
-
Secha
csendes tag
Ripper2-t pedig nem ismerem. Tom, hogy létezik de aztán ennyi.
Én eddig matrix, dms3-4, titanSX, és kb ennyi az amivel sűrűbben találkoztam és múködtek is. Slim PSTwo esetében igen fontos mindíg a dióda fix pl a fej kímélése érdekében. Vagyis ha az nincs akkor lassan laza füst.
-
Secha
csendes tag
Háát a magic egy olcsó kategóriás és úgy is gyártott cucc. Talán azért hallani róla jókat mert sok van belőle és nem rosszul működik, hanem mert olcsó és mindenki ezt építi be ugyanennyiért (15) általában.
ő az.
http://store.unet.net/shop/showdetl.cfm?&DID=11&Product_ID=80&CATID=6
Ránézésre is van köztük különbség
-
Secha
csendes tag
A matrix mx4 amit preferálok az nagyon fain kis chip.
Ez beépítve 15.000.- Nagyon nézz utána bárhol csináltatod, hogy milyen chipet raknak bele. MagicV és társait messziről kerüld el.
Ez 1 év garis chip cd-ről flash-elhető és igen igen megbízható.
Támogatja a DVD9 formátumot is.
ő az.
http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/site.pl?page=chip_mx4 -
Secha
csendes tag
Ps2 ügyben e-mail-en tudok segíteni bővebben ha nem okoz gondot.
konzol@mail.datanet.hu -
mongi
senior tag
tudsz olcsón x-dobozt is vagy csak kiegészítőket?
-
Secha
csendes tag
XBOX Ram upgrade 64 ->128MB 10.000.-

-
Secha
csendes tag
Race Pack
XBOX és PS2 konzolokhoz 19.900.-![[kép] [kép]](http://www.tecnoregalos.com/images/racepacktecno.jpg)
-
Secha
csendes tag
SmartXX chip + 4*16 karakteres LCD kijelző 20.000.-
-
mongi
senior tag
jobbra fel up

-
Secha
csendes tag
Ez 8900 kicsit drágábban jött mint szokott. De beépítve ugyanannyi mint bármikor máskor. 1 év garral.
-
Secha
csendes tag
Van. SuperAladdinLive.
Ha simán indítod a gépet akkor zölden világít a szokásos led az eject körül, ha egy picit hosszabban nyomod akkor sárgán ezzel jelezve, hogy aktív a chip. Baromi egyszerű és kényelmes ''használni''. Ezen felül van rajta HDD-Led kivezetés is. Ha felteszed az Xlinkkai-t XBMC alá akkor pedig a ''BACKUP'' gamekkel tudsz játszani egy live-tról független hálózaton.
[Szerkesztve] -
Sefter
veterán
van olyan chipped boxhoz amivel live-ozni is lehet

-
Secha
csendes tag
PS-ek esetében is eléggé macerás a dolog, mert a komolyabb chipeket hivatalosan gyárják és hivatalosan akár számlával is megvásárolhatóak mint konzol kiegészítő akárcsak az action replay vagy gameshark vagy akármi más. Persze jogilag mindenbe bele lehet kötni de nem olyan mint a dvd másolás az biztos. Viszont pl. én a chipet alkalmazom mint szerviz alaktrész is. Döglött BIOS-os box-ba már nem egyszer raktam chipet BIOS csere helyett. Forrasztgassa a TSOP-ot a fránya. Ha nem muszáj. Ez tulajdonképpen egy BIOS ic történetesen 49LF020 amibe felvan töltve egy nem gyári MS BIOS.
-
Secha
csendes tag
Miért ne lenne az?
Ez egy olyan termék amit legálisan gyártanak pláne egy olyan gépbe amit nálunk nem is forgalmaz a gyártó

Szal az az illegális szvsz ha másolt játékokkal játszol. Én ezt nem támogatom. De így mennek a backup game-k
is és történetesen nekem a Linux is emiatt tud csak futni és fafa kis multimedia centernek kiváló így a box. Tudok zenét halgatni, dvd-t nézni, divx és mpeg videóim is kiválóan futnak ezerrel stb stb. -
sharker
aktív tag
Ez legális?

-
Secha
csendes tag
Egyéb moddolások elvégzése rövid határidővel, vagy ha türelmesek vagytok akkor megvárhatóan. USB port aljzat beépítés 2 db 4000.-, ÉCD beépítés kijelzőtől függően 5000.- - 15.000.-. És ami csak zemzájnak ingere.
-
Secha
csendes tag
Eladó XBOX modchipek. SuperAladdinLive és Super Aladdin Xt+ modchip.
8600.- /db
Beépítve 10.500.- /db
Kérésre beszerezhetö
Xecuter 2.6
Xecuter 3.0
Akira ak2
stb. stb.
XBOX konzolok szervizelését és karbantartását is vállalom.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Revolut
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Asztali PC , i7 9700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DVD-t PC-n nézek, vagy a TV-re rákötött asztalin.![[kép] [kép]](http://img.photobucket.com/albums/v179/otherguy/xbox/smartXX-lcd/smartxx-lcd-005.jpg)
![[kép] [kép]](http://xbmc.sourceforge.net/imgs/xbmc_alpha/xbmc-lcd-smartxx-01.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.smartxx.com/manuals/pics/6x-lcd.jpg)
![[kép] [kép]](http://pictures.xbox-scene.com/4/aladdinxt/big_aladdin_xt_LCD2.jpg)