- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Djuree #29092 üzenetére
Hehe, ennyire jó a játék: korábbi véleményem, ami szemernyit sem változott, sőt, ha lehet még rosszabb lett
Játékidő: kb. 6 óra hardon
Kihullott hajszálak száma: sok
Értékelés: 2/10, gyenge, és rövid. -
p_milan
aktív tag
-
bexinho23
őstag
válasz
Djuree #28954 üzenetére
Nekem bejött a GTA 4, 2x is kivittem!
Ami nekem nem jön át hangulatban, az a Resi 5. 1x kivittük haveromnál, de mióta beszereztem, elég lassan haladok vele.
Talán a GTA 4ben a grafika fogott meg annyira, és feledtette a lekorlátozást. A San andreasban nagyon nagy szabadságot adtak. S ezért is volt annyira szerethető játék.Far Cry 2 tényleg unalmas lett, de nagoyn szép. Multi se lenne rossz, ha sokan lennének rajta. Bár annyira furcsa h annyi ember közül akik megvették vagy megírták, alig tolják páran... Számomra felfoghatatlan. Egy PC-s játéknál azért ez elég elképzelhetetlen. De addig örülök amíg COD és Fifa ellenfelek lesznek mindig
Amúgy nekem van csak olyan érzésem, hogy egy ismert játék kihalt multija üressé teszi a játékot?! Az embernek kedve sincs betenni miatta... :S
-
sch_a
addikt
válasz
Djuree #28908 üzenetére
Hát, ha játékmenetet és játékélményt nézünk, pc-n veri a PES a FIFA-t, viszont a menedzser mód miatt én is utóbbit favorizáltam
a boxon PES-el még nem játszottam, viszont a fifa nagyon állat, veri mind a két játék pc-s verzióját
Bill. után én is rettentő ügyetlen voltam kontrollerrel, de most már egész jól beleszoktam, és kényelmesebb mint billentyűzettel
-
don_peter
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #28877 üzenetére
Tudnál segíteni COD 4 ügyben?
Korábbasn írtam: Elakadtam a COD 4 be veterán fokozaton. Sivatag fölött repülünk és írtani kell az ellenséget a háztetőkön rögtön az elején leszednek, kettő van majdnem egymás mellett. Levegőt sem tudok venni. A rattyi helikoter nem megy gyorsabban nem tér ki és az ágyúm is csak korlátozott irányba tudom mozgatni így előre sem tudok lőni hogy kapjak egy kis előnyt
-
tiv83us
veterán
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Djuree #28541 üzenetére
Ez egy egész jó írás a témával kapcsolatban: Hogyan ismerjük fel a Jasper Xbox 360-at?
-
hommeros
őstag
válasz
Djuree #28527 üzenetére
2008. augusztustól van jasper.
ÉS amelyik már 256mb memóriával szerelt, mind jasper alaplapos. Ugyanis az előző széria kevesebb memóriát kapott.Az xbox360 a pc-hez képest nem jobb. Azt tapasztalom, PC-n fps-t játszani 100x jobb, precízebb. És az élsimításos valami szárnyű pl Bad Company alatt, így rámondhatom, a grafika se csúcs szuper. A következő Bad Company és MW részt megint PC-re veszem, mert ez hulladék FPS-re. Ha meg mindenféle szar átalakítót veszek, akkor már jobb, ha egy tisztességes PC-re költöm a pénzem.
-
piadex2
senior tag
válasz
Djuree #28421 üzenetére
Hello!
Úgy láttam, hogy arcade(alap), premium/pro és elite verziók vannak. A Te elmondásod szerint elég egy premium? Tehát nem kell az elite-et kifizetni, igaz?
Más: megnéztem a monitorokat, és azt láttam, hogy leginkább 1280x1024-es felbontású monitorok vannak. Egy ilyen (1280x1024-es) monitor elég kell legyen, mert korábban megbeszéltük, hogy egy xboxos játék max. HD Ready felbontással rendelkezik (1280x720), de hogyan fog megjelenni a kép (mert a játéknak a vertikális 1024 sor helyett 720 van)? Hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen torz a végeredmény?
Előre is köszönöm a segítséget ill. a válaszokat:
piadex2
ps: hol kapok (legálisan) 60-ért prémiumot?
mod: most látom, hogy állítólag van 50-ért is... hol?
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #28103 üzenetére
na majd ma remélem lesz már idő nekem is csillapítani a szomjamat
Mr.Grincs: amikor az auchanba éjszakáztunk, akkor mindig Big Energy-t vettünk. ez is ilyen pár százas 2les energiaital volt, de a vége felé már inkább csak rosszul voltunk tőle. azóta nem is merek venni ilyen cuccot.
igaz nem biztos, h egyáltalán van még, de mindenesetre érdemes csínján bánni vele
-
breetai
aktív tag
válasz
Djuree #28086 üzenetére
Azért arzént én sem nyelnék rá, hogy sehogy sem lehet futtatni rajta ...
De ha ez így is van/lenne! Kb. 4 címről hallottam ilyesmit összesen: NFS U., GTA IV, ... Meg egyébb olyan cuccok amik kesselnek texturákat stb-t a HDD-re. Szerintem ezeket is futásra lehet bírni csak instabil lesz/lehet. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #28036 üzenetére
Adom én is. Én is tulajdonképpen bármennyit tudnék nyomni a box kontijéval csak legyen elég cobra energiaital
Ami 200FT itt bicskén
És 1,5 Liter! És szerintem nagyon jó
Aki azt mondja, hogy ratyi az xbox 360 kontrollerje annak tuti, hogy nincs isMert akinek van az nem mond ilyet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #27947 üzenetére
Hát én hirtelen a játék szekciójára gondoltam, hogy ha csak arra kell akkor árban tudásban minőségben és szavatosságban verhetetlen a box.
heihachi: Egy gépet sokmindenre lehet használni valóban de, ha valakinek nincs egybe 150K ja egy faja gépre akkor az nem fog játszani.
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #27934 üzenetére
Djuree tisztelt fórum társam és barátom! Pont , hogy most vannak a legizgalmasabb futamok, nem 1,2 él csapatról szól a Formula One a költségcsökkentések végett..hanem állandóan minden csapat esélyes a győzelemre...csak nézd meg a mai futamot és rájösz! 13:00 Bahrein RTL KLUB!
-
sch_a
addikt
-
tiv83us
veterán
válasz
Djuree #27518 üzenetére
En is gondolkoztam mar, hogy atnevezem magam, mert minden jenki kerdezi, hogy mi a f@sz az a "BreathingTiv", hat semmi, meg a regi xbox-om generalta valahogy a "tiv"-bol, mert az foglalt volt. Ez kb 2003-ban volt, mikor meg valami uj urallomast akartam a regi boxra letolteni a KOTOR-hoz es Live acc kellett hozza. En meg szartam ra, ha mokamikinek hivnak is, csak legyen akkom meg urallomasom, szoval a gep generalt nekem egyet, oszt ezt kaptam, lehet mar ez is marad...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Djuree #27540 üzenetére
Mondjuk az előző 2-nél nem lesz jobb, annyi szent!
Én a Civilization-nél az elsővel játszottam sokat a jó öreg 486-on!A 2-t csak próba szerűen és most ennek a demoját próbáltam, de szinte biztosra veszem, hogy ezt be fogom szerezni. 1 órát hagyott a demo, de még toltam volna, ha nem "szól", hogy lejárt az idő.
-
spammer
veterán
válasz
Djuree #27302 üzenetére
Demo nekem sem tetszett, de adtam esélyt a fullnak, és hát azt kell mondjam, szerintem a legjobb a kategóriában. Változatos, pörgős, nagybetűs hentelés. Szerintem a Blade meg sem közelíti. Persze ez a saját véleményem midkettő végigjátszása után, de majd mindenki eldönti saját maga a végigjátszás után, csak nehogy csalódás legyen
-
spammer
veterán
válasz
Djuree #27293 üzenetére
Ninja Blade király, Ninja Gaiden 2 gagyi ?
NG-vel játszottál? Ha szerinted az gagyi, akkor a Ninja Blade hogy lehet király? Harmad annyit sem hoz a Blade... Én végigtoltam, úgy mondom, hogy kategóriájában alul van.. #25994
Blade általában azoknak tetszik, akiknek a NG túl nehéz volt
-
No.01
addikt
válasz
Djuree #27290 üzenetére
TV nelkul nem sok ertelme lenne szvsz a fasza kis 132-es Samsungomat meg nemszivesen vinnem 1000km-el arrebb.
Persze majd ottanra is kell egy TV, de mivel ez valoszinu nem egy 2honapos projekt igy most kell a penz fontosabb dolgokra. Valsag van sajnos, legalabbis en megereztem miutan felmondtak
-
Xirtam
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Subaru topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest