Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
screwdriver
üzenetére
aztán megtaláltam azt a linket
Na igen, pedig nyilván utánaolvastál te is, node ez van.
nem tudok várni gari időre stb ha vmi befuccsolt volna, ezért van két cucc
Trükkös!
Én viszont örülök, hogy ezt a gépet fent tudom tartani/tuningolgatni (családi a gép elvileg, anno még szüleim vették a ''lelkét'', de én már eladtam az ördögnek
, akarom mondani azóta már gyakorlatilag mindent lecseréltem rajta tuningolgatás közben. Egyedül a vinyó az eredeti még 2003-ból, de már az is Zalmi bordában csücsül, stb.
).
Nálam nem a game a lényeg max 20%
Én még sajnos nagyon game párti vagyok, de legalábbis (graf)teljesítmény-párti.
Amúgy a csend + sok PCI slot meglátásoddal egyetértek, ezért sem nForce4-re váltottam anno az Athlon XP-ről, hanem S939+AGP-re. Viszont ha most előrenézek nem is tudom, mi lesz majd a jó megoldás: egyelőre hagyni kell így, az a tuti...
Futtattam 3Dmark05-öt 600/570-en (ne feldejük, 2ns RAM, 5V körül járó Silencer!!!):
5905 pont Kár azért a +4 pipe-ért, de ha ilyen extrém tuningot is elvisel a kari, nagyon boldogtalan azért nem leszek vele.
Eddig is hasított, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, akarom mondani azóta már gyakorlatilag mindent lecseréltem rajta tuningolgatás közben. Egyedül a vinyó az eredeti még 2003-ból, de már az is Zalmi bordában csücsül, stb.
).
Eddig is hasított, ahogy kell.