Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shiro

senior tag

válasz jonnyjoker01 #140 üzenetére

Én is hasonlóképpen éreztem, szóval összeszámoltam őket és nálam eddig 435 húzás volt a limitált bannareken, ami átlag 217 patchenként.
    Ez kvázi a duplája annak ami a Genshinből esik és ehez még az is hozzá jön, hogy a pitty is alacsonyabb. (Mindkét játékban van Velkin és BP)

A meglepő bőség ellenére talán azért van hiányérzetem, mert ebben a játékban jóval szerencsétlenebb vagyok. Az elején egy standard ötcsillagos kard esett az első 10 húzásból, de azóta mindent bukok, és egyetlen korai arany csillanásom sem volt.

Megj ha lemondtam volna Jinhsi fegyveréről akkor most meglenne Changli. :O
    Ezt csak azért mert napokban meglett a 7-es Föld rangom és a lvl90-es Jinhsimmel nem tudom 3 nachosra legyőzni a heront a toronyban. :O:DDD
    Mintha éreztetné a játék, hogy pont kéne az a Zhezhi.
    Bár nem tudom...

Itt a BP-ben a 20$-os csomag ad egy fegyver fejlesztést is.
    Majd mikor tudatosult bennem, hogy a karakterek saját fegyverei akkora powercreepet adnak, hogy nem érdemes 4 csillagos fegyverekkel foglalkozni és kár volt azt a plusz 10-10$-árt rákölteni.
    Viszont most, hogy tudatosult bennem, hogy saját fegyverrel sem tudom megcsinálni a tornyot, lehet jobb lett volna lemondani azokról a fegyverekről és lehet meglenne mind a 4 limitált 5 csillagos. Így a toronyban lehet csak 21 nachosm lenne a 30 helyett, de az csak "1" húzás.

S itt ehhez jön a fenti dupla primó mennyiség ami azt is jelenti, hogy a Velkint és a BP itt fele annyit ér mint a Genshinben.

Szóval ahelyett, hogy egy boldog f2p játékos lennék akinek az eddig megjelent 4-ből megvan legalább 3 limitált 5 csillagos karakter,
    most egy enyhén frusztrált kishal vagyok akinek csak 2 limitált karaktere van és nem tudja megcsinálni a tornyot.

• Renok

senior tag

válasz jonnyjoker01 #140 üzenetére

Napi szinten pont ugyanannyi esik szerintem.

Más: mióta játszom most először "esett" 3 echo abból, hogy 5 hulladék echo-t összepattintottam a data bank-ban (data merge):

Nektek volt már ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák