- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Oh most vettem észre hogy van már topikja. Kicsit durván ráfüggtem. Union lvl 35 vagyok, lvl 20-as a databank (csak nem lehet aktiválni lvl 40-ig). Encore esett beginner bannerből (50 húzás), Verinát választottam az ingyen 5 csillagos választóból és a choice banneren Calcharo-t választottam (70 húzásból jött ki).
Csapatok terén Encore - Sanhua - Verina az amire elsődlegesen fókuszáltam, emellett Calcharo - Yinlin - Baizhi amit szeretnék összerakni majd, és harmadik csapatnak szerintem Havoc Rover köré építek majd, videók alapján brutálisan erős tud lenni.
Alulbecsültem hogy mennyi pullt lehet összeszedni, jelenleg 16k astrite-m van (kb 98 pull) + 30 limitált pull + 11 pullnyi coral, exploration még csak 57%, csomó sidequestet nem csináltam még meg szóval Yinlin szerintem garantált lesz akkor is ha szerencsétlen vagyok
Nyersanyaghiányt én is érzem, főleg echo XP terén, ennek ellenére úgy érzem az echo rendszer sokkal megengedőbb mint Genshinben az artifactek. Encore-omon már egy elég jó 5* molten szett van, +25 mindegyik darabja, substatok is okésak ahhoz képest hogy egy hete jelent meg a játék (mindegyiken van crit, 2-n rate és dmg is).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest