Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

Sonja: :R

Leszedtem, feltettem és ... bár csak ne tettem volna, mert ez sem ér meg 1.3 Gb-ot :F .

Grafika: csak csak elmegy, mert alapvetően nem csúnya. Az autó törik is, szóval ezzel sincs gond, de hogy murván pl: miért fehér a füst/por azt nem értettem, illetve, hogy miért driftelve kell menni betonos részen az autóval, na az sem volt éppen tiszta. Mert még múrván csak úgy teszik el, na de betonon is :Y ? Vagy én láttam régen rally-t na :D .

Irányítás: Kb 10 perc szöszölés után sem kezelte jól a Logitech Driving Force kormányomat, mert ha a kormányra volt állítva az irányítás, akkor a menüben csak a gáz és fékpedállal tudtam mozogni (felfelé gázt kellett nyomni, lefelé a féket), 2 mp után csak néztem, mint az aranyhal az akváriumba, hogy ezt akkor most hogy is :D . De voltak még ennél érdekesebb dolgok is. Pályán már ment rendesen, csak kb 1 perc után esett le, hogy braking help van. Kikapcs után elment a dolog. Billentyűvel sem jobb a helyzet. Szóval nekem nem jött be.

Hangok: Na ez az ami tetszett, legalábbis az autók (Citroen C3 és egy Ford Fiesta próbálható ki) hangja az bejött. Kb ennyi pozitívum volt számomra így a demó alapján.

Szóval nem belőlem fognak meggazdagodni a készítők, mert nekem ez a "nembegyere" kategóriába került...ismét!

Új hozzászólás Aktív témák