- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Sonja:

Leszedtem, feltettem és ... bár csak ne tettem volna, mert ez sem ér meg 1.3 Gb-ot
.Grafika: csak csak elmegy, mert alapvetően nem csúnya. Az autó törik is, szóval ezzel sincs gond, de hogy murván pl: miért fehér a füst/por azt nem értettem, illetve, hogy miért driftelve kell menni betonos részen az autóval, na az sem volt éppen tiszta. Mert még múrván csak úgy teszik el, na de betonon is
? Vagy én láttam régen rally-t na
.Irányítás: Kb 10 perc szöszölés után sem kezelte jól a Logitech Driving Force kormányomat, mert ha a kormányra volt állítva az irányítás, akkor a menüben csak a gáz és fékpedállal tudtam mozogni (felfelé gázt kellett nyomni, lefelé a féket), 2 mp után csak néztem, mint az aranyhal az akváriumba, hogy ezt akkor most hogy is
. De voltak még ennél érdekesebb dolgok is. Pályán már ment rendesen, csak kb 1 perc után esett le, hogy braking help van. Kikapcs után elment a dolog. Billentyűvel sem jobb a helyzet. Szóval nekem nem jött be.Hangok: Na ez az ami tetszett, legalábbis az autók (Citroen C3 és egy Ford Fiesta próbálható ki) hangja az bejött. Kb ennyi pozitívum volt számomra így a demó alapján.
Szóval nem belőlem fognak meggazdagodni a készítők, mert nekem ez a "nembegyere" kategóriába került...ismét!
Új hozzászólás Aktív témák
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Építő/felújító topik
- League of Legends
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Audeze Maxwell Xbox + ajándék extra kiegészítők
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
? Vagy én láttam régen rally-t na
.