Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
+1 a Details-re, elég sok dolgot mér és ki lehet pakolni minden lényeges információt (TinyThreat, Vanguard, interruptok, HPS, DPS, halálozások), encounterre bontva vagy overall statisztikát is ad, dungeon és raid végén pedig ad összesítőt (amit egyébként bármikor elő lehet hozni). Kifejezetten kellemes, amikor pár fővel pugolnunk kell és utána vissza tudjuk nézni, hogy ki mit hibázott - mikor engem tanítottak be a progress rosterbe, nem volt szívbajos a guild leader megnevezni a hibáimat, mint. pl. Zek'voz fánkja sebzett vagy valakit megcsaptam eye beammel vagy kivágtuk a pug resto shamant, mert heroic Vectis végén 87% manája volt és én többet gyógyítottam retribution paladinként (!), ami enyhén szánalmas (word of glory, flash heal a tankon Gestate után + lay on hands az egyik DPS-en).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hyundai, Kia topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest