- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx #74489 üzenetére
Nem muszáj a problémát lekezelniük ebben a kiegben, lekezelhetik a következő kieg legelső (kötelező) questsorozatában is.
Lokids
Nem probléma, hogy mindenkinek van, nem írtam ilyet. Csak azt írtam, hogy a nagy számú érintett miatt, illene loreban is megoldani, hogy miért nem használod a következő kiegészítőben ezeket a legendarykat.Csapoati
Szvsz itt arról van szó, hogy később transmogolhatóak lesznek az artifact fegyverek (és kinézetek). -
Csapoati
nagyúr
válasz
How can you use artifact appearances in later expansions?
They want a method to let you access these appearances in later expansions. Perhaps after Legion ends, the ability to acquire these appearances will be cut off--you have to acquire the appearances during Legion to be eligible to keep them afterwards.Tudom hogy ez csak a skinekről szól, de egy szó sem esik arról, hogy kukázva lennének a fegyverek. Vagy lemaradtam valamiről? Azt még el tudom képzelni, hogy a kövi kieg elején kapunk egy másikat és ahhoz elérhetőek lesznek a régi skinjei - csak ennek mi előnye lenne azzal szemben hogy megmarad a régi?
Legendaryból 2 lesz a max, utánanéztem.
-
k.kristof
őstag
válasz
Ugyan, az Order Hallban a vendoroknál lehet venni fegyvert, majd azzal elleszünk a következő kiegészítőig
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest