Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

válasz Blizz #64219 üzenetére

A portálos lila mount-ra gondolsz? Amikor kijött a repülés, azon a reggelen belogoltam server restart után kb. fél órával, és SMV déli részén realmjumpoltam (főleg német és francia realmekre). Közben elkészítettem a reggelit... szóval elég lazán vettem, 9 óra körül (tehát jó két órával a restart után) egy német realmen láttam egy portált, rákattintottam, de csak valami hiba-üzenetet írt ki (gyorsan eltűnt, meg arra figyeltem, hogy hova tűnt a portál, miért nem rak le, szóval nem tudtam elolvasni időben). Gondoltam biztosan rákattintott egy másik realm jumper, mert voltunk páran (4-5 karakter). Különösebben nem zavart, mert elég könnyen találtam egy portált, nem tűnt egy TLPD nehézségű feladatnak, úgyhogy folytattam a realm jumpot még egy fél órát, aztán láttam, hogy levelem jött Khadgar-tól, aki nem egy átlagos feladó, szóval gondoltam, hogy a portál/hibaüzenet miatt lesz. És tényleg a mount-ot küldte ki valami olyan szöveggel, hogy legközelebb ne felejtsem a portál túloldalán a loot-ot:)

Ezekből a ritka mount-okból már csak a deepholme-i és teve maradt, de azokról már szinte le is mondtam, mert nekem ehhez nincs türelmem:) A TLPD-t naplózással nem volt időigényes megszerezni (sokáig - negyed év - tartott, de nem kellett camp-elni), de ez a kettő, illetve az archeológia mount-ok számomra kiakasztóak. Voidtalon azért nagyon már kategória, mint ezek a rare spawn-ok, eleve sok embernek megvan már, plusz minden héten kiosztanak legalább annyit, amennyi realm van, szóval egyre kevesebb a farmer, egyre könnyebb a beszerzése.

Új hozzászólás Aktív témák