Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Még szerintem erre az egyre.
A farmerek igy szabadon alakitjak az arakat, mert nincs versenytarsuk.
Inkább csak nem fogy semmi, de az életükért sem viszik lejjebb az árakat.Ha valaminek, amire van kereslet ÉS kínálat, nem megy lentebb az ára, az nem azért van, mert a sok eladó hülye és nem adja olcsóbban, hanem azért, mert így is nagyobb a kereslet, mint a kínálat, vagy minimum egy szinten van. Az, hogy te akár fél óránként is csekkolod az ah-t, az 1c-el undercutolt ore-d miatt, kb nem jelent semmit, mert van másik 100 alkalmi farmer, aki berakd 2-3 stacket, és másik alkalmi crafter aki megveszi. Fél óra alatt ilyenből lepörög sok. Undercutolhatod te az ore-t éjjel-nappal, de az egy olyan nagy volumenű piac, hogy a 600 ored, de akár ennek a duplája is annyira jelentéktelen mennyiség, hogy az elképzelhetetlen.
Nekem nem egyszer voltak olyan beszállítóim, akik folyamat codolták nekem az elementiumot, és emellé pakolták ah-ba. Na most, ők sose panaszkodtak, hogy ah-ban nem menne. Miért is?
Üdv.: steveetm -
Cathfaern
nagyúr
Add őket olcsóbban, és akkor el fog fogyni. Ha azt mondod, hogy nem tudod olcsóbban adni, mert akkor nincs rajta hasznod, akkor valamit rosszul csinálsz. Ugyanis az azt jelenti, hogy más meg tudja olcsóbban csinálni magának.
Amúgy nagy többségben mikor szoktál vásárolni? Mind napi, mind heti szinten kérdezem. -
Khelben
nagyúr
Inkább csak nem fogy semmi, de az életükért sem viszik lejjebb az árakat.
Én még nem tudtam olyan alapanyagot betenni ah-ba, amit ne vittek volna el, így az árakat sincs értelme lejjebb vinni. Persze mit jelent a lejjebb, mert egy csomag növény ára így is 40-120k között ingadozik folyamatosan. Nyilván nem fog 40 alá menni, mert akkor mindenki inkább elrakja a bankba és megvárja, míg kifogy a többieké.
Valamit szerintem rosszul csinálsz, mert ragnaroson olyan pörgés van az ah-ban, ami pl. bloodscalpon elképzelhetetlen volt (onnan jöttem át, pont ezért). -
Wolverine
félisten
A craftban is van, de olyamsit kell eladni, ami a) ritka (új raidreceptek, amikor kevés van és még senki sincs dropgearben); b) folyamatosan kell (poti, gem, enchant, övcsat).
Illetve ami most merült fel bennem, az a régi gear - Transmogrificationre. Például az Imperial plate szett (SW őrök egyenruhája) vagy a Barbaric LW szett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BestBuy topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen program, ami...?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest