Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22
    őstag

Szerintem, ha személyesen veszed át, akkor nem kell sok mindentől tartanod, mert lesz egy közvetlen benyomásod az illetőről, fogod tudni a pontos nevét, címét, telefonszámát. Igaz én eladtam az accountomat 2 éve, nem pedig vettem, de még ha akartam volna se tudtam volna visszalopni, mert úgyis egy valós konfliktushoz vezetett volna...

Ettől függetlenül lebeszélnélek az account vásárlásáról. Illegális. Semmiből nem áll felszintezni egy karaktert. Van egy nagyon pici esély arra, hogy visszalopja az accountot, utána neked kellene felkeresni, hogy ez azért nem egy állapot... Felesleges pénzkidobás a "sima" úthoz képest. Ha nem tudsz egy karaktert felgearezni arra, amire használni akarod magadtól, akkor hiába veszel egy elvileg készet, úgyse fogsz vele semmire se menni - a srác, aki megvette tőlem az accountot 2 hónapig wowozott, azóta frozen... Pedig a realm legjobban gearezett mage volt az enyém, a legjobb raidguildben, magas ranggal, kiterjedt szociális hálózattal. Sőt azt is elintéztem neki, hogy maradhatott a guildben, csak a cl rangot vették el, de ugyanúgy levitték raidekre. Azt mondta tapasztalt wow játékos (valóban játszott már pár évet sámán mainnel, közepes progressű guildekben), mégsem sikerült felvennie a ritmust, egy hónap után kitették, utána szépen végigbukdácsolt a realm többi raidguildjén, végül otthagyta a játékot... Erre kár volt felárat fizetnie a kész karakterért, mert ami nem megy önerőből nem fog menni "segítséggel" sem. Az nem úgy van hogy veszek egy top pve karaktert, és akkor attól rögtön pro raider is leszek, ha nem sikerült önerőből eljutni egy szintre, akkor azt fenntartani sem fog sikerülni... Pvp-re dettó ugyanez áll. Pláne igaz ez arra, aki úgy hiszi, hogy a "sok idő" létrehozni egy kívánt karaktert, de ha van már neki egy ilyen, akkor azt fenntartani nem nagy ügy, nem kell hozzá sokat játszani... Valójában a szintetartás ugyanakkora feladat, ha nem nagyobb, mint a felkészítés. Semmivel sem kisebb ügy egy fix raid spotot fenntartani egy top raidguildben (kék guildek wowprogressen), mint bekerülni oda. Időben még többet is megkövetel, mert teszem azt egy középiskolás bejut a nyári szünet alatt, mert van rá elég ideje, de mi lesz vele iskolaidőben? Ki fogják rakni - nem mellesleg ezért sem szoktak 20 év alattiakat felvenni a jobb guildek...

• Cathfaern
    nagyúr

Ha accountot veszel, akkor az ég világon semmi se garantálja, hogy nem szedik vissza tőled, úgy hogy semmit se tehetsz. Átverést csak úgy tudod elkerülni, ha nem veszel accot :) Vagy max. ha közeli ismerőstől...
    Ugyanis hiába írsz át bármi jelszót, vagy titkos kérdést, amennyiben valaki elküld a Blizznek egy személyi másolatot, amin az acc-nál megadott név szerepel, akkor visszaadják neki az acc-ot (személyi másolatot is ezért adnak ilyenkor, hogy ha neked kell visszakérni megtehetsd... de ezt ők is ugyanígy megtehetik).
    Tovább az acc adás/vétel EU-ban illegális.

Új hozzászólás Aktív témák