Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

válasz birno #36914 üzenetére

JC még mindig az a szakma ahol folyamatosan fogynak a gemek.
    Nagyon sok clothos választja a tailoring/encha kombót. Amiket legyártasz tailor szintezéshez az szétszeded és megvan az ecnha alapanyag 1 része. 0ról felhúzni nemtuom milyen nehéz. Tailoring nagyon rapszódikus, van amikor nagyon sokminden van bent alapanyag ár alatt és ekkor szerintem le is állnak mert 2-3 nappal később hiány van, aztán megint beraknak 10 darabot ugyanabból és ez változik. Szerintem minden szakmánál annál többet tudsz keresni minél jobban követed az AH árakat. Minden szakmával indulásnál lehet nagyon szakítani, ha rászánsz elég induló pénzt. Akkor még nem érdekelt, hogy kb 1000g volt 30 volatile water, mert eladtam 2000-ért a gatya enchantot úgy, hogy nem volt ben AHn még vagy 4-5 napig csak az enyém. Most is lehet vele keresni, de kevésbé. Nézni kell az AHt és azt gyártani ami nincs éppen és értelmes áron berakni. Látok néha olyan cloth cuccokat amit csak 1 ember rak be de irreális áron.
    JC vel is kell foglalkozni, de az mindig is jól hozta a pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák