- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Kérdések és válaszok (rengeteg, angol)
Scom: Nekem egy picit még "unalmas"-nak tűnik. 40 perc körüli meccshosszok azért már kicsit erősek. Fegyver fizika/érzet nekem személyesen nem jön be annyira. Bíztam benne, hogy olyan lesz (érzésre) mint az Insurgency-kben, vagy a pubg-ben, de nem. Nekem egy kicsit "száraz" műanyag fegyver érzetnek hat, ami nálam sajnos nagyon sokat számít fps játéknál. Nem érzem át a fegyver "súlyát". Erre a legjobb példa az Insurgency! WW3 inkább nem is tudom, talán BF1-re hajaz erősebb recoil-al. A hangok nekem elég kiábrándítóak... szintén ugye az Insurgency-ket tudom felhozni példának. De nekem mindenképpen "unalmasnak" hatnak a hangok. Fegyverhangok főleg. Viszont nagyon tetszik a testreszabhatóság, alapötlet a multiplayer kivitelezésnél (háborús, nyugat-kelet), van benne cod-hoz hasonló "scorestreak" rendszer ami azért egy picit feldobja. Egyenlőre dióhéjban azt tudnám mondani, hogy a menüben imádom (leszámítva a döcögős betöltéseket), a meccsre való belépést követően viszont kb. ugyanannyi szájhúzásom jön elő tőle mint amennyi mosoly a menüben.
Még a fegyverhangokhoz és az általános fegyver érzethez: Kb. olyan mintha valaki a treble-t jobban szeretné (feltekerné) a zenében mint a bass-t
Na ebből a játékból nekem egy kicsit hiányzik a "bass" 
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na ebből a játékból nekem egy kicsit hiányzik a "bass"