Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
őstag
azt nem értem hogy mért tünnek el a tankok amit lövök és utána 5méterell odébb felbukkan hm??
van akinek láthatatlan modulja van? -
őstag
meg a másik még idegesitöbb dolog hogy 20 csatábol 2-szer rak be az én tankommal szinten lévök közé ettöl konkrétan falnak megyek pzkwf IV vs is-3 ez mért csinálják a köcsög ruszkik????
milyen jó hogy csak ugy ki tudc birni 5-6 ms mire kilönek de basszus van akit ismerek hogy ezért hagyta abba mert ilyen szar a leosztás -
őstag
a KT az melyik a tigris2?
hát igen sajnos de ugy szerettem volna pz IV-et kitolni extrával a leopárdal is ép igy befürödtem a legjobb tankom eddig a pz II lusch az megy is fordul is tiszta élvezet vele rusholni
az orosz vonalon épp a KV elött vagyok pár100 pont kell már csak hozzá de többen mondták hogy szar ...tényleg?
-
őstag
thx
a KV-é idegesitöen lassú ? vagy azért vannak vele jo csaták?
-
őstag
-
őstag
köszönöm a gyors válaszokat
-
őstag
thx a segitséget
amugy a nagybudi torony a KV-én nem is olyan rossz szemböl csak ugy pattognak le a lövedékek szerintem azért mert keskeny
cliff-en kiszedtem 5 ellent felderitettem 6-ot
hogy lehet képet csinálni? -
őstag
-
őstag
Na most lett tele a zacskóm evvel a fostalicska játékkal nem elég hogy szar a balance de a préri közepén láthatatlan leszz a tank amit lövök ilyet ez vicc basszus.
nyasgen köcög ruszkik -
őstag
válasz urban_borz #1932 üzenetére
szerintem meg ezzekkel a gyengusz tankokkal van a legjobb maeccsek f@szom kivan a nagy lomha buzi tankoktol el is adtam mind. csak a motor zugását hallod percekig mig kempelsz über unalmas fos (t-54) kivétellel
ja és a játék ha pénzt kérnek érte és igy marad nem fogja megérni szerintem se -
őstag
-
őstag
fanatic de mig influenzás voltam akkor volt kb 38-9 fokos lázam mikor volt az a 3nap xp szórzó de ott ültem a gép elött én is
-
őstag
válasz belaazallat #2066 üzenetére
szeva Béla!
egyszer ensk-en játszottunk eggyütt tényleg állat vagyXD mojszi-voltam -
őstag
pershing-je van eggyáltalán vkinek?
mert ezen a vonalon haladok (már bánom)
még eggyel se találkoztam olyan sz@r lenne? -
őstag
válasz BoogeyM@n. #2085 üzenetére
sejtettem azon a vonalon is haladok T34-85-nél tartok .
asszem eladom a t20-asomat akkor.
fogalmam sincs mit csináljak van vk3002 db-ém is de mindig szarul utolsónak rak be már szétbasztam 2bill-t is
van is-em is avval is azt csinálja tök idegesitö mire kifejlesztem a IS3-at pont törölnek mindent .. áááá -
őstag
válasz BoogeyM@n. #2098 üzenetére
menj a turoba ilyen sorozat kell nekem is az irgység most megöl
azt mondják hétvégén 5-ös szorzó lessz igaz???[ Szerkesztve ]
-
őstag
az IS-3 nagyon szar? mert mingyárt odaérek 4000 kredit .
berak kemény csatákba ?
IS-el szép vegyesen rakott be nem panaszkodhattam csak azért kérdem... -
őstag
válasz biggamer #2114 üzenetére
szia
figyelj arra hogy ne löjjenek ki de te sokat ölj
ezt magadnak kell eldöntened mindeggyik vonalon vannak rosszabb és jobban kezelhetö páncélosok naggyábol kieggyenlitett a felhozatal (picit mintha a ruszki tankok vhogy nehezebben sebezhetök ) ezt mondják.. de nekem volt magas épitésü 2db sherman-om is és arrol is volt mikor egy jó pár skuló lepattant .sok kitartás kell a tier8-9-10ig ha vannak haverok jobb szakaszba nyomni .remélem kicsit segitettem de vannak itt elvetemült harckocsizók jópáran akik tudnak segiteni.. -
őstag
nekem nem sürün van ilyen söt talán 2-3szor volt a 2honap alatt hogy csapat társaim löttek
-
őstag
vki leforditja az interjut a project menedzserrel?
-
őstag
ha téged élöben eltalált volna egy maus átment volna rajtad a golyó mint libán a fos.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2163 üzenetére
nekem volt egy olyanom egy lövésböl kilöttem t-34-85el t-44-est mai napig se hiszem el a srác is irt nekem hogy hack-elek? vagymi ..mindenki kiakadt pont szakaszba nyomtuk..
lehet hogy más is pont lötte csak azt nem irja ki neki?a videon is látszik hogy a IS4-es pont a háta mögött hagyta abban az utcában lehet ö is lött pont egyszerre csak a vk-át irta neki ki
-
őstag
válasz Iron Funeral #2179 üzenetére
én nem tudom átképezni az embereimet nincs olyan opcio mingyárt teszek fel képet ..
vki segit képekkel hogy mit kell csinálni?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Iron Funeral #2181 üzenetére
nincs training opcio
de most nincs is ilyen lehtöségem asszem mert nincs 100%os emberem meg nem tudok most tankot venni
de volt már egy csomo 100%os ember akit eladtam tankal eggyütt[ Szerkesztve ]
-
őstag
köszönöm sikerült. nem volt jo a magyarositás
-
őstag
aki végigment IS vonalon hatalmas RESPECT
aki kicsit is labilis idegileg nem ajánlom ..tárazzon be egérböl +billenytüzetböl. mert fogyni fog .Hát nem hiszem el hogy mindig a vesztesek közé rak IS3-all
nem panaszkodom mert nagy%-ban rak be az első 5 közé de hogy mindig direkt kilövetik magukat a társaim az már nonszensz .az kész idegbaj és megalázás mikor én maradok utoljára és körbe vesznek a T-54-es hiénák hát az annál rosszab nincs. csak az ebéd nélküli vasárnap[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2288 üzenetére
mért nem méretezed át a képet kissebre nem nagyügy?
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2290 üzenetére
paintel
alapdolog LOL -
őstag
válasz BoogeyM@n. #2303 üzenetére
Bocsi nem akrtam bunko lenni . vagy ilysmi
ezt látod ha binocular-od van?
-
őstag
vki mutassa meg légyszives hogy a T32-es frontpáncélját alap löszerrel hol tudom megsebezni IS3 legjobb ágyújával??? thx
-
őstag
már rájöttem alul jobb sarok
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2314 üzenetére
ok majd holnap ill ma ha ráérsz kereslek . mi a neved, a wot-én?
-
őstag
Érdekes hogy az amcsi tankok hogy birják a lövéseket de most már tudom mért pl:T32-esen csak :4 db jel van a t29-esen is míg a is3-4-en 12 db ez igy unfair
-
őstag
válasz Iron Funeral #2450 üzenetére
nem tom de a KT-kat irtom mint a legyeket .....IS3 tulaj vok na jo a téli legyekröl beszélek
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Iron Funeral #2454 üzenetére
A jelzések nagyon pontosan oda vannak rakva és van a kt-én jo pár .volt hogy 33%osat halasztottam one lövéssel
BoogeyM@n:"
ó a nagyokat nem kell támogatni majd megoldják nehogy már arra menjek amerre ők is"hát ez majdnem minden 2dik meccsre igaz sajnos
más:megvettem a duplacsövü teleszkopot de semmi elönyét nem tapasztalom.. vagy van neki? akkor vaksi vok nem klicsit.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest