- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
ALEX131 #2903 üzenetére
Mégcsak nem is a balance miatt van... mert ezt mindig átlövik, nem csak olykor-olykor szívatós körökben. Elég kellemetlenül érzem magam mikor szemben állva egy objecttel úgy kell körbe-körbe mozgatnom a célkeresztet mikor villan már zöldre a nyíl, neki meg csak nyomni kell a gombot és kivárni a töltést... Ha meg közben még kicsit szögbe is fordul nekem, akkor; "köszi, hogy játszottam, majd legközelebb"
Ezeken a pályákon meg nem lehet kijátszani a németeknek tulajdonított távolról kilövöldözést... egyébként is vicc, 400-500 méterről nem veszed észre a tankokat? Mikor nem találsz olyan háborús leírást, ahol nem regélnek kilométerekről való kilővésről! (nem detektálásról!)
r1E3S3E7T; talán nem volt mindennapos rutin ilyen távról kilövöldözni tankokat az utolsó tankozónak is, de volt ezekre példa, nem egyszer.
-
-
vhw
addikt
válasz
ALEX131 #1728 üzenetére
Igen a 128as lövegre fáj a fogam, ezért nem is nagyon akarom megvenni a ferdinándot, míg ki nem fejlesztem hozzá a motort (ez amúgy igen nagy megakasztása a német vonalnak, hogy az utolsó előtti páncélosok Porsche gyártmányok, és egyedi motorjuk van... más vonalakon csereszabatosak a motorok nem? és csak egy-egy még erősebbet lehet kifejleszteni), meg a lánctalpat, de lehet a löveget is megvárom. nem szeretek félkész páncélossal bemutatkozni
-
-
Joe-T
tag
válasz
ALEX131 #1345 üzenetére
Azt sem kell elfelejteni, hogy (ha jól emlékszem) Magyarországot a II. ukrán front szabadította fel amely csoportosulás nagyrészt köztörvényes bűnözőkből állt!
Amit leírtál a német és orosz katonák a civil lakóssághoz való viszonyáról azt én is meg tudom erősíteni, mert a nagyszüleim nekem is ilyen dolgokról meséltek!
-
BoogeyM@n.
aktív tag
-
GrooveHero
addikt
válasz
ALEX131 #1219 üzenetére
Hjam,valahol olvastam kb egy hónapja, hogy most készül, illetve már évek óta készül egy új orosz tank, de nem sok minden van róla, pontosabban szólva semmi. Gondolom én Abrams típusú lesz, úgy értem kb vele egy szintű vagy jobb, ha az oroszok tudnak csinálni jobbat. A hely megvan hol csinálják:ahol a többi orosz nehéz tankot is
-
Joe-T
tag
válasz
ALEX131 #1211 üzenetére
Köszönöm szépen a bőséges információt! Én a második világháborús német páncélosok iránt érdeklődtem eddig az orosz oldalról nem sok infót olvastam még, de ez nagyon jó komment volt, mégegyszer hálás köszönet érte!
Az amerikai oldal továbbra sem érdekel, mert a háborúban volt a Thommy kuktájuk és az M10-es aztán csókolom! Gyenge felhozatal, főleg, hogy egy Tigris ellen csak nagy számú túlerővel mertek szembe nézni (ha jól emlékszem 1 Tigris kilövéséhez 4 Sherman kellett amiből hármat azonnal veszteség listára lehett írni!). -
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz
ALEX131 #1102 üzenetére
Még csak IS-nél járok de azt tapasztalom ha már a végét járja (kb 0-20%) hajlamos még egy KT-vel szemben is jobban lepattogni de alacsonyabb tiereknél biztosan
ezt a Wittmann medált is azért kaptam mert kb 15%nál lődöztem ki a javát a rám támadóknak úgy hogy egyszerre lőttek rólam meg csakúgy pattogtak a lövések -
belaazallat
addikt
válasz
ALEX131 #1102 üzenetére
Ha nem vesszük figyelembe azokat a tankokat, amik nem szerepeltek a II. VH-ban, akkor még mindig a Tiger II a király. Ha még minden tank, csak az eredeti fegyverével menne, akkor a német vonal legyőzhetetlen lenne megfelelő kezekben. Ezt kompenzálják a fejlesztők. Ez nem csak itt van jelen.
PL repszimekben: F16(kimondottan vadészgép) kontra Mig29(általános célú). Közel/légi harcban a Mig 6:2 -re nyer. (F16 2-ből egy valószínűsíthető találat). Csak az a probléma, hogy ez a dolog soha nem fordulhat elő, mert az amerikai gép a 400Km-es hatótávú rakétájával hamarabb leszedi a Mig-et, mint hogy közelharcra kerüljön a sor.
-
Ghostface
senior tag
válasz
ALEX131 #1076 üzenetére
"Hát igen, elég durva amikor a Királytigrincsem vagy Jagdtigerem elött 2-300 méterre eltűnik a célpont miközben nem bokorban van!"
Mondok ettől jobbat. Mai nap azon pályán (neve nem jut eszembe) amelyiknek az egyik kezdője mellett egy erdő van és mindig oda mennek kempelni, én is beálltam az erdőbe. Láttam hogy előttem a városban egy tankunk harcol 2 ellenféllel. Ki is lőtték és jobb oldal felé elindultak ki városból. Sejtettem hogy előttem fognak keresztben elmenni a tisztáson ezért figyeltem hogy majd oldalba lövöm őket. Várok, várok de nem látom őket amikor egyszer csak szemből kapom a lövéseket, még a találatok után sem láttam semmit ezért elindultam feléjük (már fél hp-m nem volt úgyhogy nem érdekelt hogy meghalok) és meglátom hogy a két tank áll a tisztás közepén és ők lőnek engem. Én 200méterről az erdőből nem látom őket nyílt területen, de ők észrevesznek engem egy bokorban elbújva. És nem volt senki más a közelemben aki észrevett volna. Néha egyáltalán nem értem ezt a játékot, de azt hiszem szüneteltem egy időre mert ma nagyon felb@szott, és ha nem változik a véglegesig akkor abba is fogom hagyni mert ez az orosz, amerikai fölény élvezhetetlen. Miután abbahagytam a WoW-ot ez lenne az egyetlen mmo amire hajlandó lennék költeni de így nem fogok. -
virkir
veterán
válasz
ALEX131 #1047 üzenetére
Most jött le a patch, össz vissz 1,2 MB volt jött mint a vihar.
Ez már érdekesebb. Valaki aki jó angolból elindíthatná a PH-s reget.
Na szép valamit frissített de mikor indítom a játékot még mindig a v.0.6.1.5 verzió van fent, amikor meg csatlakoznék a szerverhez kidob ide, hogy frissítsem a klienst.
Ilyenkor mi van? -
virkir
veterán
válasz
ALEX131 #1042 üzenetére
Na azért ki lehet fogni jó csapatokat is bár igaz, hogy mostanában igen sok balf@sszal hoz össze a sors engem is.
A legszebb az volt mikor a menet végére 1-1 volt az állás az ellen egy IS3-al megindult foglalni félpályáról, nekünk meg egy maradék arty az ellen zászlójához közel elkezd kóricálni holott simán lett volna ideje foglalni ha még az IS visszafordult volna akkor is. -
belaazallat
addikt
válasz
ALEX131 #1029 üzenetére
Kösz!
Viszont nem lenne hülyeség egy 15 tagból álló platoon-t összehozni. Buli lenne.
Jövőhéttől nem leszek egy darabig gépnél.Más:
Ma eltűnt egy lövésem rálőttem egy IS-re lőttem kétszer nem volt becsapódás.
Föntről lőttem lefelé. 3 percig el se tudtunk indulni a lag miatt.
Vicces a 3 lövés, 3 találat, de 4 töltény hiányzik. Mindig teletárazva indulok.
-
grunge
addikt
válasz
ALEX131 #1022 üzenetére
ja eléggé röhely. tigeremnek elvileg 420m a látotávja ha nem tévedek. engem mindig előbb észre vesznek, de ugy, hogy én nem is látom az ellent. persze ha én lövök fedezékből, tuti mindenkinek villog hogy héééééé ott vagyok.. poén ja
meg az elvesző lövedékek
megint volt hogy 10m-ről három lövésem a semmiben landolt (?) holott a célzókát kitöltötte az is.
-
ALEX131
csendes tag
Hehe érdekes ez a játék
Most jöttem 1 olyan harcból ahol az ellenfél SU-14es lövegje 1 lövéssel 2 tankot szedett ki -VK3601(100%) és Tiger I (84%)
Ugyan ezen csatában a menekülő Hummelünk találkozott a SU-14el és oldalbalőtte kb 50m-ről, 87%-os volt a Su-14 erre a teli találat után maradt neki 13%... akkor ez, hogy is van most?SU14 550 életerő vs. Hummel sebzés 713-1188
Ezen dolgok nem a béta miatt vannak, itt nagyon nem stimmelnek a számok amik a tankok adatlapjain szerepelnek.
Pár körrel ez elött olyan harcban voltam ahol az ellenfél VK45 tankját 4en lőttük! Hetzer, VK36, VK45 és én Tiger II-vel. A mi VK45ünknek a 128milis gun volt fent az ellenfél VK45nél a 105/ L70-es gun. én csupán 7(!!!!) lövést adtam le az oldalára, tornyára és az orr részére mikor szembefordult. A többiek lövését nem számolgattam, de a VK45ünk is lövöldözgette, a végére mindannyian KO-t kaptunk miközben az a VK45 83%-on maradt,persze nem 1edül szedett ki minket, volt Tigris társa meg löveg is, de azért ez érdekes volt számomra.
Pár napja egy T1 heavyvel jártunk pont ugyan így! Hummelel mentem azt 1 T1 heavyt láttam bujkálni... huh mondom ez finom és gyors falat lesztévedtem! 3 lövésem is simán melléje ment félpályáról, akkor feltünt 1 zsírosabb célpont és arra fordultam, simán elkaptam. Kicsit később megint előtűnt a T1 és már a többiek is elkezdték lőni, nyílt terepen "szaladt" a drágaság
Ilyent még nem láttam! rengeteg lövés ment melléje és ami elkapta az lepattogott róla, mikor én eltaláltam akkor is csak a lánca esett le, a harcot simán elvesztettük és a T1 túlélte 68%-on! Steel wall éremmel! Mentem én is T1-el és nekem papírtanknak tűnt
Na erre várom a kommenteket mert ez a VK45 és T1-es történet nekem kicsit bűzlik( a Hummel vs. SU14 egyértelműen a lebutított Hummel miatt volt)
Az SROban volt ilyen amikor az admin akart picit "játszani". -
Ghostface
senior tag
Hasonlóan érzek én is a Királytigrissel kapcsolatban mint te. Bár most hogy mindent megvettem rá javult egy kicsit a helyzet, IS-3-ast és T29-est kis szerencsével már kilövöm egyedül is, de IS-4-et és T32-t már elkerülöm ha egyedül találkozok velük, vagy pedig ház mögül bújkálva lövöldözöm őket és "ordítozok" az artynak hogy lőjjék ők is. Sajnos a lőszer marha drága, általában 2-5000 credit a hasznom körönként de sokszor előfordulnak mínuszos körök is, ritkán pedig vannak 40000 feletti körök de abból mindig elmegy kb 20k lőszerre és 10k javításra. Nem tudom azt a 3,5millió creditet hogy fogom összeszedni VK4502-re, XP viszont annál jobban jön, átlagban 7-800 megvan körönként.
Ja és én is a szimpátia miatt vagyok német oldallal, ha nagyon lerontják őket akkor véglegesben már nem fogok játszani a másik két oldal nem igazán érdekel.
Hogy lesz ez a nullázás, mikor és miért? Erről nem hallottam semmit. -
BoogeyM@n.
aktív tag
Jah ez így van
Ebben a játékban amúgy se létezik effektív páncél vastagság csak 1 ő álltaluk kitalált páncél sebzési algoritmus→is3/KT KT/is Tiger/is is/Tiger stb.. (gondolhatjátok melyik kap több esélyt)
nincs a páncélodnak vastagsága és ezt jól le lehet tesztelni egy gyakorló körben HE-vel aminek szinte simán kéne ütnie a 30mm-t
egy light tanknál KT-vel rá lőttem 5öt mire kipurcant -
Eagle16
addikt
Én wipe után ezeket veszem meg:
Leopard - a legjobb felderítő
Hummel - ezt csak azért hogy meg tudjam nézni a Tier 6-7-8-as SPG-ket, amúgy nem játszok vele most már
T32 - szerintem a legjobb Tier 8-as nehéz tank, legalábbis én hatékony vagyok vele
T30 - 155mm-es löveg...csak ezért
Maus - nagyon jó páncélzat, ha meg féloldalasan áll be akkor aztán
Ráadásul jövőhéttől 3200 HP-ja lesz....brutális.
Jagdtiger: még a gyengécske frontpáncélzat ellenére is nagyon erős, és marha jól néz ki, az ágyúról nem is beszélve.Meg ha még megtetszik valami
Az a baj, hogy szerintem nem lesz elég kreditem, de majd belehúzok. -
kerlac
őstag
Örültem a HSZ-odnak, mert hasonlót írtam be az SG fórumba és itt is akartam panaszkodni, de gyakorlatilag megírtad helyettem! köszi!
ez a véleményem:
"Tegnap kicsit elment a kedvem a játéktól. Nagy kínkeservesen megszereztem a KT-t, az egész legénységet feltápoltam 100%-osra, indultam a csatába....és.... jól pofára estem. T-29 szemből kivégzett, belelőttem 4-5-öt, amivel kb 20%-ot szedtem le róla.... nevetséges. A II. vh egyik legerősebb tankja fabatkát sem ér??? Az első igazán mínuszos köreim jöttek vele. gyakorlatilag minden KT kör után mehetek kettőt a P38 és a BT-2-mel, mert azokkal szerzek 5-10k plusssz kreditet, ami pont kompenzál 2 veszteséges KT kört."
"Legyen végre nullázás és elfelejtem a Német vonalat örökre, annyira ratyi..."
én is ezt gondolom, egy a bajom vele: nekema játék vizuális élmény is, imádom a német hadsereget, a német járműveket, imádom nézni ahogy nyomulok velük... oroszból összvissz egy BT-2-esem van creditszerzésre és száguldásra... Nem akarok ronda ruszki és amcsi járművekkel menni. vagy játszok németekkel vagy abbahagyom...jelenleg az utóbbi marad...
-
belaazallat
addikt
Ezt mondja mindenki, már rég óta. Orosz készítők.
IS4 ellen max a 10,5 ágyú ér valamit. Az L71-es 8,8-as ágyú csak IS3-ig hatékon fölötte is lehet sebezni, de nem elég hatékony, hogy túl élj egy összecsapást.
Nem csak ebben, hanem másban is lebutították a német tankokat. Sebesség terén is egy erős 10Km/órával csökkentették a maximális sebességet.
Nullázás után én is az orosz vonalon folytatom, meg megnézem az amcsikat. -
belaazallat
addikt
Igen, mert amikor Wittman a Tigrissel vadászott, akkor a legtöbb játékban használt tankkal nem is találkozhatott. Ha maximum KV-3, IS-sel futhatott össze.
Ha valóban korhű tankok lennének, korhű tulajdonságokkal(mozgékonyság, páncélvédettség, tűzerő) mindenki csak a német tankokat választaná.
-
Ghostface
senior tag
Ha jól tudom IS3 már nem vett részt a 2.vh.-ban. Wikipedián csak annyit találtam hogy néhány régi forrás szerint láttak párat, de ezt sose tudták igazolni, a hivatalos álláspont hogy nem vettek részt harci tevékenységben. Először Berlin elfoglalása utáni orosz ünnepségen / felvonuláson mutatták be őket a szövetségeseknek elrettentés céljából. Ami tényleg elég jól sikerült, ha jól tudom rendesen bepánikoltak mikor meglátták milyen tankjaik vannak a szovjeteknek, ugyanis nekik a háború alatt a legkomolyabb tankjuk a T1-es és az M6-os volt ami valljuk be nem sokat ért sem az IS-ek sem a német páncélosok ellen. Arról nem is beszélve hogy mind orosz, mind amerikai oldalról olyan tankokat vonultat fel a játék a németek ellen amiket csak jóval a 2. vh után állítottak használatba, ha egyáltalán legyártották őket nem pedig a tervezőasztalon léteztek csak (IS-7, T29,T30...). De ugye ha ezek nem lennének akkor semmi esélye nem lenne ennek a két nemzetnek a játékban és a kutya sem játszana velük.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
88mm-es löveggel (vk36001) (ami elvileg löveg szerint 99-165mm-ert átüt de ha csak az ágyúját nézem 132mm-t) meg se tudja sebezni az IS-t ami max 120mm
5lövésemből 1 se sebezi meg pedig oldalról is beletőttem többet
+ha te meg okosabb lennél nem a tornyot lődöznéd az amcsi heavyknél ahol a legvastagabb -
Eagle16
addikt
Annyira ne reménykedj
Én most a 0.6.2.4-es verzióval játszok a tesztszerveren, ahol már ki lett javítva az a bug. Az Is-4 lövése ugyanúgy lepattant a T29-esem tornyáról és meg visszasebeztem neki szemből 20%-ot
Szóval nehogy azt higgyétek hogy a patch után használhatatlanok lesznek az amcsik, egyáltalán nem erről van szó.
-
belaazallat
addikt
Tegnap én is így jártam a Király Tigrisemmel. Szemből a lánctalp védő fölött volt a bemeneti nyílás.
Olyannal találkoztál már, hogy egy épületen keresztül lőjenek ki?
Én már másodjára. Bebújtam a fedezéket jelentő épület mögé(legalábbis azt hittem), csattanás, majd külső nézet. Felrobbant a KT-m. Kill cam: épület túloldalán az ellenfél. Tank volt nem arty. -
Joe-T
tag
Ez a szerver oldali belenyúlás szerintem tuti, hogy megvan! Tegnap nekem is volt olyan két kör ahol papíron jóval combosabbak voltunk még egy IS-7-et is beosztott hozzánk a gép és úgy buktuk a kört, hogy nem szétszéledt a társaság kezdésnél, hanem három csapatra oszlott és úgy taktikáztunk! Ahogy megláttam, hogy egy IS-7 van hozzánk beosztva és az ellennek a legerősebb tankja egy Ferdinand volt biztosra vettem, hogy legyaluljuk az ellenfelet,de biztos, hogy valami belenyúlás volt, mert az IS-t úgy kiszedték néhány lövésből mintha konzervdoboz lett volna! Engem is 100%-ról egy lövéssel szedtek ki pedig a VK3601 nem a pléhdobozok közé tartozik!
-
Eagle16
addikt
A JT páncélja nem mindenhol 250mm...az ágyú körüli rész annyi, a döntött rész 150mm, az alatt meg még annyi se talán. Én 248mm-es pen.-el rendelkező ágyúval lőttem már át a 250mm-es részt, egyszerűen azért mert van egy +-25%.-os változó, szóval a 100mm-es D10T átüthet akár ~200mm fölötti páncélt is...ha meg HE-vel lő, akkor bárhonnan sebez bármi, meg még lyukat is üt a páncélon, pedig nem kéne...
A Hummel-es dolgot én is észrevettem.
Még az amerikai tankokkal is könnyebb kilőni valamit, mivel a német 88-asnak nagyon kicsi a sebzése...de még a 105-ös is elmarad kicsivel a másik két nemzet 105-ösének sebzésétől.
A pontosságot meg a hajunkra lehet kenni, mivel a legtöbb csata 100m-en belül zajlik. -
belaazallat
addikt
Köszi!
Én már azt hittem, lezárolták és nem lehet használni.
(#699) KBjunior
Nekem bejön a tigris, nagyon jó. L71-es 88-as töltésgyorsítóval nagyon ott van. Nem szabad vele előre menni, 200-300 méterről fedezékből lövöldözök, ja és soha ne maradj egyedül. Én tigrissel tartom a rekordokat, mind xp, mind credit, mind kilőtt tankban.
Ismerni kell a gyengéit: Közelharcra alkalmatlan, lassú nehezen fordul. Csak a Jagttiger, VK4502, IS3-4-7 az ami veszélyes rá szemtől szembe. Királytigrissel ellehet bánni vele.
-
Terrorista
senior tag
Tigrissel és Király Tigrissel én menekülök ha meglátok egy T-43 vagy T-44-et. Eszméletlenek azok a tankok. Egy pillanat alatt mögéd kerülnek és szétszednek.
A múltkor leálltam egyel szemtől-szemben lövöldözni és épp hogy túléltem. De a Medium VK sorozattal sem vagyok kibékülve, túl lassan esnek szét. Lehet rá kéne szoknom a HE lőszerre, hátha. :S
-
KBjunior
tag
-
ALEX131
csendes tag
Na belecsaptam a lecsóba....KB mint a valóságban lehetett
Elindultam az Ami Heavy tankok irányába, ne tegyétek!!!
T1 es tapasztalataim:
Életerő: kevés és elfogadható köztPáncélvédettség: Minimális! PZ3 simán sebzi és kinyírja (1v1), járókeretes nagymama a botjával is sebzi...
Löveg: 76mm... a fejlesztett is ennyi csak hosszabb csővel.... KV felettiekre nem jelent veszélyt szemtől szemben, az alap löveg a KVra sem... Hátulról azért a tigrist még lehet sebezgetni. Az ürméretből adódóan gyorsan lehet puffogtattni (16/perc).
Mozgás: alap cuccokkal a T1hez képest a Jagdtigerem Usain Bolt
Fejlesztésekkel azért sokkal jobb lesz, főleg a lánctalp csere után.
Látótáv: 360 és 380m, elfogadható ezen a szinten
Ezen írásommal nem túlzok, Kucsekkel indultunk el ezen a vonalon és hát sírtunk kínunkban amikor a T-34, PZ3 tankok ellen az életünkért remegtünk
Elvileg nehéztank... csak hát amcsi gyártmány
Ezen a szinten lévő PZ4 és KV sokkal harcképesebb járgány. Az adatok szerint a végén már azért harcképesebbek lesznek az amcsi tankok. -
ALEX131
csendes tag
Na nagy nehezen 1 órás kínlódás után lejött a torrentje, mehet a letöltés
Akinek esetleg ugyan ez a gondja akkor az innen leszedheti a torrentfájlt és kezdheti a letöltést torrentkliensen keresztül!
Nem a hivatalos oldalról szeded le, ezt már onnan leszedtem és azért tettem fel máshova mert a WoTos oldal kicsit le van terhelve!
-
belaazallat
addikt
Azért az M10 és M18-as tankvadászok nem voltak rosszak. Ezekből viszont több volt a csatatéren, mint párducból. És mind kettő gyorsabb a párducnál.
Szerk:
Megelőztek.
M36 a 90mm-es ágyúval 42km/ó maximális sebességgel még elég kellemetlenséget tudhat okozni a tigrisek körében.
Eagle16
Konkrét adatait nem tudnád leírni az M36-nak? Páncélzat, ágyú sebzés, töltési idő? Köszi! -
Ghostface
senior tag
Azért érződik hogy elég erősen béta még ez a játék. Vannak benne kisebb-nagyobb hibák, meg néha jó kis lagok. Reméljük még sokat javítanak rajta mielőtt kijön a végleges verzió.
Ma nekem is volt egy hasonló szitum. A Panzer III-masommal 75mm-es ágyúval nem tudtam megsebezni egy másik Panzer III-ast aki 3 lövésből kilőtt engem 50mm-es ágyúval. -
Joe-T
tag
Én az xp-t szoktam figyelni, hogy egy-egy csata után mennyit ad! A logikára még nem jöttem rá teljesen! Volt olyan köröm amikor 5 tankot lőttem ki és a végén nyertük a kört ez kb. olyan 650 xp-vel járt! A másik körben lövést sem engedtem el, tankot sem lőttem ki, de detektáltam 4 ellenfelet és közel 500 xp-t kaptam! Akkor, hogy is van ez? Érdemesebb gyors tankkal scoutolni és dől az xp?!
-
Vaktyuk1
csendes tag
Csatlakozni tudok hozzad sajnos en is. Az uj patch ota (0.5.4.2) egyszeruen vannak eltuno lovedekek akar egymasutan 5 is. Ez engem zavarna egy kicsit, ha nem vonna le a creditembol utana az arat. Igy egyszeruen csak lehuzasnak es atveresnek tartom a szervergazdak reszerol. Termeszetesen ez csak beta meg minden, de azert ilyen alapbugokat nem kene bennehagyni a jatekban. Tudom sokan mondanak most, hogy a nettel nem tudunk mitkezdeni, de a netem eleg jonak mondhato (4.1mb/sec down es 1mb/sec up es ugye optical) tehat a nettel nem lehet problema szerintem. Ez mindenkepp szerveroldali problema es ezert miert en szivok? A masik az, hogy meg ez is beleferne, ha csak tolem fuggene a csata kimenetele. Ugye akkor sem korrekt, de mikor korul vesz meg 14 masik jatekos akik veleltlenul sem ugy csinaljak ahogy jo is lenne. (pl. : tankvadaszok ellen rarohanni az ellenre es nem megvarni mig nekik meg kell indulni, ha nyerni szeretnenek.)
-
Eagle16
addikt
Én is német párti vagyok, de azért nem kell eltúlozni
Remélem nem azt várod, egy egy lövéssel kilőhess bármit a 128-assal, mert igazából úgy volt...
JT-nek jó a front páncélzata, de általában mindenki HE-vel lövi, ezért sérül folyamatosan, az S-70-es ágyú meg át is tudja ütni legtöbbször.Most az jó lenne, ha összerakna a játék 4 tigrist 15 Shermannal?
Nem hinném hogy izgalmas lenne.
Nem tudom hogy tudod-e, a Királytigrisek az első bevetésükön pár Is-2-vel futottal össze és eléggé megszívták...mivel a toronyban tárolták a lőszert. Utána már megtiltották hogy oda rakják.
Nem azért, nekem csak német tankom van. És szerintem is vagy a szovjetek bizonyos tankjait kéne gyengíteni, vagy a német oldalt egy kicsit megtámogatni, mert néhány típus nagyon nem egyenlő az azonos tierben. (gondolok itt arra, hogy az Is-7 40-50-el megy, IS - IS-3 - IS4 mind gyorsabb, mint a német ellenfele, nagyobbat üt rajtuk az ágyú, jobban bírják a lövéseket stb.)
Német oldalnak meg alig vannak előnyei, de ilyen pl. a több hp, pontosabb ágyúk és...ööö...ennyi? (ja meg még gyorsabban is töltenek újra)
-
frame>24
addikt
Nyilván ott néztem
, akkor neked valahogy full verziód van?
german tree - szöveget is olvasd alul.- és nálam pl. ugyanezek vannak, pár nappal ezelőtti telepítéssel.Amúgy ez érdekes, de nagy ritkán használják a meccs elei 30s-ot taktikai megbeszélésre, sokaknak inkább fájóan hosszú üres idő ez.
-
frame>24
addikt
A bétában nincs is JagdTiger...
Amúgy meg persze-OK-kÚl vagy, de egy random játékosokból összesorsolt csatában ugye csapatmunka aztán könnyű. Meg hogy bevárni az ellent... és ha ő vár?
Tehát ilyen ideális előrehaladást kb. a Combat Mission: Barbarossa to Berlin-ben csinálhatsz.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Mini-ITX
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest