Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Emu

őstag

válasz #27441408 #47528 üzenetére

Azért ennél kicsit bonyolultabb a helyzet :)
    Wotinfon.hu-n, meg az itteni topik elején is vannak hasznos linkek, amik a játék mechanikájáról írnak, mi hogyan működik. Kezdőként mindenképp valami páncélozott tankkal kezdj el játszani, hogy ne vegyék el tőled a játékélményt. Olyan tankok amik kezdőknek is tudnak játékélményt adni Tier V-ig:
    Angol ágon - Birch Gun (Tier IV önjáró löveg, legutáltabb tankosztály a játékban, ne ragadj le itt, viszont saját tierjében szépen lehet aprítani vele. Fronttól távol maradva tudsz lövéseket leosztani, úgymond "klikkelni")
    Német ág - Marder 38T ( Tier III tankvadász, jó ágyú, jó álca cserébe papír vastagságú páncélzat, és még lassú is. Viszont jó helyre beállva szinte bármit átlősz ami szembe jön, csak legyél mindig bokor takarásában. Itt is ajánlhatnám a Tier IV önjáró löveget, de abból elég egyet kipróbálni :D)
    Orosz ág - Itt el kellene jutnod a KV1-ig (Tier V nehéz tank, már lerágott csont itt, de viszonylag jó páncél, normális mozgékonyság, oroszosan jó ágyú normális átütéssel, 5/4 ember ezt ajánlja kezdőknek. Én kb. 300 csatát toltam vele, hogy megismerjem a játékot.
    Japán ág - Itt O-I Exp-ig kellene eljutnod (Tier V nehéz tank, akkora mint egy mozgó hegy, jó ágyúval, viszont csak átlagos páncélzattal, ami kisebb tankok ellen nyújt kellő védelmet.

• jano_77

nagyúr

válasz #27441408 #47528 üzenetére

Menj pár csatát szerintem mindegyikkel és azután döntsd el, hogy melyikkel mész tovább! Be az alapján válassz, hogy a tank hogy néz ki. Szerintem. Mert ha jól vettem ki szavaiból, jelenleg ez a helyzet?! :F

Új hozzászólás Aktív témák