-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz jagada #35635 üzenetére
"Egy jó felderítő sebzés nélkül is lehet nagyon hasznos tagja egy csapatnak"
Persze, de a csata végén belelendül és nem a 10HP-n csordogáló E100 fog elindulni a bújkáló TD(k)-ért, hanem a light. Ha ügyes, akkor egyedül le is vadássza...akár csak az artykat.
"(I)sebezd le a saját életerőd amúgy is egy bullshit(/I)"
Miért is? Mondjuk vegyük az én példámat. A IX-es medek közül az E50-et érzem a legjobbnak. Az eredmény: 1895 átlagsebzés szemben a tank 1650HP-jával. A Cent 7/1 már csak épp elfogadható mert ott 1700 körüli az átlagom. Az AMX30-cal meg hiába lőttem eddig 1663-at, vérszegény ez az eredmény. Ezt sajnos tudom és hanyagolom is már egy ideje. (nem azért mert nem hozom a szintet, hanem mert a löveg franciásan sz@r).
Jól látszik, hogy igen is el kell érni sebzésben a HP-dat - de inkább egy kicsivel felette kell lenni vele - hogy azt mondhasd: "oda tettem a vasat"
De a lényeg: aktívan részt kell venni a csatában. Minél hamarabb ki kell osztani a "pofonokat", nem a végén tárazunk ki először, majd az összesítő képernyőt bámulva, a mellünket döngetve kijelentjük, hogy: "hát én sebeztem annyit amennyit kell".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest